1 Ocak 2008 Salı

Diego Tardelli'nin Rotası



Geçenlerde Deniz Derinsu'nun Sabah gazetesindeki haberini ve bu sabah da Globoesporte'de görünce yazayım dedim Tardelli'yi. Deniz Derinsu Fenerbahçe'ye getirmiş ama Brezilya basını Maccabi Haifa'yı bile yazmasına rağmen Fenerbahçe'nin ilgisine hiç değinmiyor. Bunu belirtelim öncelikle.

Diego Tardelli ismini ünlü İtalyan ortasaha oyuncusu Marco Tardelli'den alıyor fakat onun kaderinde bir hücum oyuncusu olmak varmış. Tardelli Brezilya'nın bel bağladığı genç nesil oyunculardan. Henüz 22 yaşında ama biri Real Betis diğeri de PSV ile olmak üzere 2 kez Avrupa'da kiralık sezon geçirmişliği var. Bunda sadece yeteneğinin değil, disiplin problemlerinin de katkısı var elbette.

Yukarıdaki fotoğraf 2006-2007 Şampiyonlar Ligi sezonunun çeyrek final maçına ait. Mascherano'dan kurtarmış topu yardırıyor Tardelli.

Sao Paolo'nun hiçbir zaman as oyuncusu olamayan bir oyuncu için ilginç bir kariyere sahip. Sao Paolo onu gene as olarak düşünmüyor. Kadromda Adriano, Dagoberto, Aloisio, Borges, Leandro var diyor ve satmaya niyetli.

Flamengo ve Santos gibi kiralama yanlısı olanlar var ama Sao Paolo buna hiç mi hiç sıcak değil. 1 milyon yeşile okutmak niyetindeler.

Holosko'nun 7 ettiği yerde Tardelli'ye verilecek 1 milyonun esamesi okunmaz. Santrafor arayanlara şiddetle önerilir. Kariyerinde oynadığı 103 maçta 21 golü var, pek iyi bir oran gibi gözükmüyor ama çoğunda oyuna sonradan girdiğini belirtelim.

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa