24 Ocak 2008 Perşembe

FulhAmerica




Fulham takımının kadrosundaki düzenli olarak forma giyen İngiliz oyuncular Konchesky, Murphy, Bullard ve Pearce. Aynı kefedeki Amerikalılar ise Keller, Bocanegra, Dempsey ve McBride.

Amerikalılar kadrosuna Kansan diyarlarından Eddie Johnson da eklendi. ABD'den yurtdışına transfer olan en pahalı oyuncu oldu 6 Milyon $ tutarındaki bonservisiyle. Fulham'ın sıradaki transferi Jozy Altidore olursa hiç şaşırmam.

Bir de Amerika futboldan anlamaz, İngiltere futbolun beşiği derler.

Etiketler:

1 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Freddy Adu'yu Benfica'ya kaptirmislar ama :)
ABD'de futbol alt yapisina cok onem veriliyor. Yakinda iyi yerlere gelecekler. Bayanlari dunya ya da Amerika kitasi sampiyonu oldular. Bisileri kazandilar hatirlamiyorum simdi. Erkekler de Meksika'yi yenmislerdi. Zamaninda Meksikalilar dalga gecerdi ABDlilerle futboldan anlamiyorlar diye. Cocuklar duzenli olarak futbol okullarina goturuluyorlar. ABD milli takiminin % kaci dogma buyume ABDli arastirmak lazim tabi. Ornegin Freddy Adu, Gana dogumlu... Ben yerlilerin hala futboldan cok anladigini dusunmuyorum. Eskiden milli takimda sanirim savunmaci olarak oynayan, sarisin bi eleman son dunya kupasinda TVde yorumculuk yapiyordu... Saka gibiydi yorumlari. Bizim OzanRacer bile ondan daha mantikli yorum yapardi :)

25 Ocak 2008 07:40  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa