14 Ocak 2008 Pazartesi

Tim Borowski'yi de Kaybettik


Almanya'dan pek bayrak adam çıkmaz malumunuz, sebebi de Bayern Münih.

Yıllardır istikrarlı biçimde sürdürdükleri ülke içerisindeki yerlileri toplayarak rakip zayıflatma ve Bayern Münih'i güçlendirme politikasının son halkası Tim Borowski oldu.

Altyapıdan yetişip, 8 senedir Werder Bremen forması giyen Borowski 2008-2009 sezonundan itibaren Bayern forması giyecek. Transfer Borowski'nin kontratı sezon sonunda bittiği için bedelsiz gerçekleşti.

Bremen Klose'den sonra son senelerde yakaladığı çıkışın mimarlarından bir diğerini daha Bayern'e kaptırdı böylece. Beckenbauer Klaus Allofs'u da Hoeness'in koltuğuna oturtursa o zaman Bundesliga'nın esprisi kalmayacak demektir.


Klinsmann'a pek iş düşmeyecek gibi...

Etiketler:

2 Yorum:

Blogger Borges dedi ki...

Kalir Esprisi. Bremen'in gücü Schaaf'dan gelir. O gitmedigi sürede her daim Sampiyonlugun en güclü ikinci adayi Bremendir. Frings de harikalar estiriyordu, aldilar bir yil sonra geri verdiler. Schalke de gol kralini aldi, ayni sekilde basarili olamadi. Keza ismael de ayni sekilde Bayern Munchen tarafindan alindi ama gecen haftalarda Hannover'in yolunu tuttu.. Bir de sakatligi var ,son macta -leverkusen maci- anlasildi ki o iki diz ameliyati pesini birakmayacak, isteselerdi gecen sene anlasirlardi.. ki ikinci anlasma istegi borowskiden gelmistir filan...

(güzel bir blog bu, belirteyim konu disi ama yorumlar konusunda ayarlari yaparsaniz, bu dogrulamak icin girilen harfler baya bi kastiriyor, onu kaldirirsaniz daha da güzel olacaktir efendim)

15 Ocak 2008 03:57  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

Uyariniz icin tesekkurler efendim.

Farkinda bile degildim dogrulamanin oldugundan, kaldirilmistir.

Allofs ile Schaaf ikilisi de bir fidanin guller acan dallaridir bence.

15 Ocak 2008 09:09  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa