14 Şubat 2008 Perşembe

Ömür Boyu Real Madrid



Real Madrid'in onursal başkanı Alfredo Di Stefano ile Başkan Calderon'un ortasında Raul, en sağda Raul'dan sonraki Real Madrid kaptanı Iker Casillas. Ömür boyu Real Madrid hizmetkarları onlar.

Casillas 2016/17, Raul ise 2010/11 sezonunun sonuna dek uzattı kontratlarını. Bu süre bittiğinde hem Raul hem de Casillas 35 yaşında olacak. E bu ne biçim sonsuz kontrat, hani boş mukavele filan demeyin çünkü kontratlarının son senelerinde 30 maç oynadıkları takdirde otomatikman 1 sene daha ekleniyor kontrata.

Bunu da geçin Başkan Calderon'un, Di Stefano huzurunda söyledikleri kafi. Aşağı yukarı şöyle:

"Taraftarlarımız, kulüp üyelerimiz, yönetim kurulumuz ve ben uzun süredir bu anı bekliyorduk. Casillas, Raul ve Real Madrid birbirlerinin tamamlayıcıları, birbirlerine ihtiyaçları var. Bu yüzden sonsuza kadar beraber olmaya karar verdiler. Sizleri temin ederim ki hakettiklerinden çok daha az kazanacaklar; onların taraftarlara verdikleri heyecanı ve genç oyunculara örnek oluşu paha biçilemez. Madrid'in sembolu olan ve taraftarlarımıza örnek teşkil eden her iki kaptanımız için de anlaştığımız için çok mutluyum"

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa