2 Mart 2008 Pazar

Nazar Boncuğu



Maçtan önce ilginç bir istatistik geçti elime. Napoli son 12 maçtır hep gol yiyordu hem de ortalaması 2'ye vuruyordu bu yediği gollerin. Bu ezber Inter maçında kırmayı başardılar ve gol yemediler.

Bir diğer istatistikse Napoli'nin son 22 iç saha maçında sadece 1 kez gol atamamış olmasıydı. Bu ezberine ise devam etti. Julio Cesar'ın maçtaki tek hatası ile bile olsa. Bu hata Inter'e pahalıya maloldu. 2 haftadır geriye düştüğü maçlarda eşitliği yakalayan Inter, üstelik 90 dakikası olmasına ve 12 maçtır ortalama 2 gol yiyen bir takımla oynamasına rağmen, 3. kez sıçrayamadı. Zalayeta'nın golü ile Inter Serie A'da edindiği yenilmezlik ünvanını 31 hafta sonra Napoli'de bıraktı ve Roma ile giriştiği yarışı kızıştırdı.

Yine Julio Cesar'dan devam edelim. Cesar bu hataya rağmen inanılmaz bir maç çıkardı, birisi penaltı atışı olmak üzere kurtardığı golleri sayamadım ben. Liverpool maçı için iyi bir sinyal değil bu.

Bana gole bu mağlubiyet bir nazar boncuğu olsa bile Liverpool karşısında alınacak bir kötü sonuç ve kulübün 9 Mart olan kuruluş tarihinin 1 gün öncesinde kaybedilecek bir Reggina maçı ile 2 senelik mutluluk yerini kaosa bırakabilir ve Mancini'yi koltuğundan edebilir.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa