23 Mayıs 2008 Cuma

Hitzfeld ve Zico



Sevinenleri yazdık, bir de ayrılanlar var. Onları da toparlayacağız ama Hitzfeld'den başlamak lazım. Epeyce önce belli olmuştu ayrılacağı. Duygusal olarak yoğun olsa da naif ve medeni bir ayrılık oldu. Hem Bayern hem de Hitzfeld için.

Zico da ayrılacak gibi. UEFA'nın chat etkinliğinde veda minvalinde cümleler okuduk. Ayrılmasa da farketmez. Ortada bir gerçek var. Zico ile görüşmelerin sadece kontratının bitiminden 15 gün önce başlanması ve bunun Zico'da yarattığı kırgınlık. Bir de sunduğu raporun henüz tartışılmaya bile açılmaması elbette.

Türkiye'de sportif açıdan ekonomi, kurumsallık vb. alanlarda örnek olarak sunulan Fenerbahçe'nin aylardır niyetini belli eden ve prestij olarak Dünya'nın sayılı futbol adamlarından biri olan Zico'ya bu yaklaşımı ile Bayern'in Hitzfeld'e olan yaklaşımına bakıyorum da katedilecek epey yol var.

Zico'yu çok sevmem, olası ayrılığı bir yana bu tutum beni ciddi bir hayalkırıklığına uğrattı. Görünen o ki Fenerbahçeliler için sezon sonları kabus olmaya devam edecek. Teknik direktör ayrılıkları, başkan istifaları, son dakika transferleri, sıfır bilgi akışı...

Yaş daha 30 bile değil ama dayanılacak gibi de değil bu. Sabırlar olsun...

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa