24 Temmuz 2008 Perşembe

Thierry Henry



9 sene geçti bu fotoğrafın üzerinden. Çok finaller kaybetti Arsenal ile Thierry Henry ama çok da kupa kazandırdı ve kazandı. Hala da kazanmaya devam ediyor. Arsenal taraftarları resmi olarak kulübün gelmiş geçmiş en iyi 50 oyuncusunu seçti ve listenin tepesine Barcelona için oynamak uğruna Londra'yı terketmesine rağmen Thierry Henry'yi koydular. Listeye oy verenler 15-25 yaş grubundan mıdır bilmiyorum ama neredeyse tamamı Arsene Wenger döneminin oyuncuları. Anelka dahi kendisine 29. sırada yer bulmuş. Listenin tamamı burada.

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger Unknown dedi ki...

geçmişinde pek bi başarı yok sanırım bu arsenalin nottingham forestın bile 2 cl kupası var olduğunu duyduk bu arsenali duymadık, ondandır herhalde pek bi eskilerin rağbet görmemesi 70 li yıllarda bi cl kupası kazansaydı bütün oyuncular listede olurdu. küfrederek giden asley cole bile listeye almışlar.

25 Temmuz 2008 01:36  
Blogger turhanatakan dedi ki...

ilk üç arasında gidip geldiğimde bergkamp ve adams'ın henry'nin önünde olmasını beklerdim. gerçi her zaman golcüler daha ön planda olurlar ya neyse. yine de kariyerini arsenal'de geçiren tony adams veya bergkamp da birinciliğe yakışırdı.

en parlak günlerini arsenal'de geçirmemiş olsa da alan ball da fazla gerilerde kalmış gibi listede (45. sırada).

25 Temmuz 2008 22:02  
Anonymous Adsız dedi ki...

yani bu iş trabzonspordaki şota muhabbetine benziyor.uzun yıllar hizmet eden hamiden daha fazla sevilir sayılır şota.halka gore bu haklıdır da hamiden daha fazla şey katmıstır takıma.henry icin de oyle arsenalin basarısındaki katkıların en buyuk payı henrynindi.kimse inkar edemez.istatistiklere bakıldıgında da haksız sayılmızlar.adams ı henry ye rakip bile saymıyorum belki bergkamp rakip olabilirdi ama oda zaten listede henry son 15 yıla bakıldıgında lider ama geriye bakıldıgında rakibi warmı bilemiyorum.

27 Temmuz 2008 04:51  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa