23 Temmuz 2008 Çarşamba

Uçmuş Bunlar



Brad Friedel'ın İngiltere'ye nasıl transfer olduğunu anlamamış, orada 300'den fazla maça çıkmasına ise akıl sır erdirememiştim. Bütün bunların üzerine 37 yaşındaki kalecinin bonservisine 2 milyon sterlin ödemiş bir İngiliz kulübü. Kim ödedi açıklanmamış. Bu enayliklerine gülünmesin diye alıştıra alıştıra açıklayacaklar herhalde kamuoyuna. Uçmuş bu İngilizler hakket.

Etiketler:

3 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Aston Villa ödedi 2 milyon sterlin. Zaten ayrılmak istiyordu. City'de bastırıyordu ama O'Neill daha çok istemiş anlaşılan

24 Temmuz 2008 00:14  
Blogger Cenky dedi ki...

Anlamadığım bu Aston Villa Brad Guzan'ı daha yeni transfer etti Chivas'tan. Neden alırsın ki Friedel'ı hemen yanına? Büyük ihtimal ağabeylik yapsın, tecrübesinden faydalanılsın, iyi bir yedek olsun. Da bu kadar para verilir mi be kardeşim 37 yaşındaki yedeğin olacak adama?

24 Temmuz 2008 13:04  
Anonymous Adsız dedi ki...

brad friedel i neden hakir goruyosunuz anlamıs degilim bence bahsedilen kalecilerden cok daha iyi bunu kariyerinde de gostermis bi adam. takıma da cok yararlı olucaktır.kasey keller ve donovan la beraber amerikanın 3 topcusundan biri bence.

27 Temmuz 2008 04:55  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa