2 Ağustos 2008 Cumartesi

Ayak Oyunları



Barcelona'da kaptanken Real Madrid'e gidince kıyamet kopmuştu. Sonradan bu transfere ilişkin birçok hikaye anlatıldı fakat noktayı o zaman Figo'nun menajeri şimdi Swindown Town'un sahibi olan Jose Veiga koymuş. O dönem Lorenzo Sanz ve Florentino Perez arasındaki başkanlık yarışında Florentino Perez ile Figo adına ön sözleşme imzalamış. Amaç Barcelona'nın Figo'nun kontratıı iyileştirmesini sağlamak ve 3 milyon € komisyon koparmak. Fakat Veiga'nın hesap hatası yapıyor. Perez başkanlığı Sanz'dan devralıyor. Veiga Figo'ya durumu anlattığında 3 şansları olduğunu söylüyor. Ya Real Madrid'e gitmez 30 milyon € ödersin, ya bu parayı ödemezsin ben hapse girerim ya da Real Madrid'e imza atarsın. Veiga'nın asıl bombası ise başka. Real Madrid'in Cristiano Ronaldo için de aynı taktiği yürüttüğünü söylüyor. Ronaldo'nun köle demagojilerinden ve bu kadar çok mızmızlanmasınasından dolayı gerçeklik payı olabileceğini düşünüyorum ve ekliyorum. Aziz Yıldırım epey insaflıymış. Bkz: Gökdeniz Karadeniz transferi.

Etiketler:

2 Yorum:

Blogger Cenky dedi ki...

Diyecek tek şey var, bu menejerlerin Allah'ı para olmuş! Gözünüzü toprak doyursun! Dünyayı meşgul ediuyorlar senelerdir böyle skandal olaylarla.

2 Ağustos 2008 15:39  
Blogger aşkın dedi ki...

Bu menajerlik çok mu çetrefilli bir iş ki böyle adamlara mahkum oluyor futbolcular?
Ne bilim bir yandan bakıyorsun adam babasını menajer yapmış, o kadar zor işse bu nasıl oluyor?
Ha tamam kimi vardır genç yetenekler üzerinde yoğunlaşır, Ahmet Bulut ve sizin bahsettiğiniz Wagner Ribeiro gibi; ama şöhretli bir futbolcunun menajere nasıl bir ihtiyacı olabilir ki?
Hukuki detayları avukatla çözersin olur biter.
Bir kişiden yazı istemek pek nezaketli değil ama vaktiniz olursa bu konuda yazarsanız memnun olurum.

3 Ağustos 2008 14:25  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa