2 Ağustos 2008 Cumartesi

Boğa Nereye Gidecek ?



Rıdvan Dilmen'in "7 yesek 8 atardık" demecinden sonra verilmiş en sansasyonel demeçtir Serhat Akın'ın 6-0 biten Galatasaray maçından sonra verdiği demeç. Efsane olmuştu taraftarın gözünde. Hele Sakarya'da topu öpüp kullandığı kornerden sonra Luciano golü attığında iyice artmıştı ona olan sevgi. Ama bir Galatasaray sonrası herşeyi aldı götürdü, o köprünün altından çok sular aktı. Kadıköy Boğası Kadıköy'de pek sevilmiyor artık. Anderlecht ile de sözleşmesi sona erdi. Serbest durumda. Ve şu an bence ilk 5 klasmanına oynamak isteyen takımlar için alınabilecek en iyi yerli oyuncu. Kocaelispor ile adı geçiyor, Davids transferine benzemez umarım...

Etiketler: ,

3 Yorum:

Blogger İlker Yılmaz dedi ki...

yediler serhat akın'ı. ilk geldiği sezon da sadece mücadele ve hırs ile çok iş başarmıştı. bence her sezon üstüne koyarak ilerledi. tekniğinide çok geliştirmişti. hatta 5-1 yenildiğimiz galatasaray maçında da çok iyi bir futbol sergilemişti.
kayıptı fenerbahçe için. şu an için fenr'in ihtiyacı yok ama bjk ye gitse çok iş yapar. gs ye gitsede iş yapar.

2 Ağustos 2008 23:34  
Blogger mhiziroglu dedi ki...

2001-2002 sezonundan kalma serhat formam vardı. Çok severdim kendisini. Kemal Aslan denen adam yıllarca takımda dudurken Serhat mutlaka olmalıydı.

4 Ağustos 2008 11:39  
Blogger Robaggio dedi ki...

Kocaeli transferi Davids'e benzedi maalesef hatta tıpkısının aynısı oldu "Çok para istedi, vazgeçtik". İmza attırmadan isim telafuz etmemeyi öğrenemedi bizimkiler henüz. Bu arada Anderlecht BATE'ye elendikten sonra Serhat'ın TR'ye dönme ihtimalinin arttığını düşünüyorum ama nereye Allah bilir.

7 Ağustos 2008 03:08  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa