4 Ağustos 2008 Pazartesi

Diogo Luis Santo



Diogo Luis Santo şu an Brezilyadaki en gözde santrforlardan. 21 yaşında ve bir santrforun yapması gereken herşeyi vasatın üzerinde yapabiliyor. İlla birine benzetilecekse ben en çok Rudi Voller'e benzetirim. Çıktığı 30 civarı maçta 22 golü var Diogo'nun. İsmi açıklanmayan bir İtalyan kulübüyle birlikte Arsenal'in oyuncuya almak için resmi teklif sunduğunu daha önce açıklamıştı Portuguese. Wenger zaten 2 senedir uğraşıyor. Fakat Portuguesa daha iyi para yapmak amacıyla Beijing 2008'den sonra satmayı istiyordu oyuncuyu. Derken Dunga ters köşeye yatırdı Portuguesa Başkanı Manual De Lupa'yı. Pato ile birlikte santrfor oynaması beklenen Diogo'yu almadı kadroya. Oyuncunun da kafası karışık geleceğinden ötürü ve 4-0 yenildikleri son Goias maçından sonra otelden yönetici filan dinlemeden ayrılmış. Başkanla da kendisini satmadığı için atışmış hafiften. Maçın da özetlerine baktım hiçbirşey oynamamış zaten. Görünen o ki Diogo Avrupa ligleri başlamadan satılacak. Alman Bild gazetesinde Uwe Piehl'in yaptığı Werder Bremen haberi de çok geçmeden yalanlandı bizzat oyuncu tarafından. Şimdilik en yakın aday Olimpiakos olarak gözüküyor Diogo için. Hatta Yunanlılar forumlarında sirtakiye başlamışlar bile. Belluschi, Dudu ve Brandao ile birlikte izlenesi gerçekten.

Etiketler: , ,

3 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

dudu sevilla'lı dudu mu? ve bunlar brandao ile beraber olimpiakos'a mı transfer oldular?

bu arada keyifle okuyorum blogunuzu. sevgiler/saygılar.

yaşar eker

4 Ağustos 2008 21:55  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@Yaşar

Sevilla'da oynayan oyuncu Portekizli sol açık Duda. Dudu ortasaha, daha ziyade hücuma yönelik, oynuyor. CSKA Moskova'dan alındı. 6 milyon € verildi. Brandao henüz resmi imza atmadı ama Yunan basını çok iddialı yazıyor. Onun da Dudu'ya ödenen paraya yakın bir miktara alınacağı kesin gibi.

4 Ağustos 2008 22:04  
Anonymous Adsız dedi ki...

bahsettiğiniz transfer gerçekleşmiş alper bey. bir de bununla yetinmeyip liverpool'dan leto'yu kiralamışlar. pana'lı taraftarları zor bir sezon bekliyor anlaşılan..

yaşar eker

6 Ağustos 2008 21:35  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa