28 Eylül 2008 Pazar

Cantalejo Kıyağı



Barcelona'nın sezon başından bu yana gol yemediği maç yok. Herkes bir şekilde avlıyor Victor Valdes'i. Guardiola da sürekli deniyor. Bu kez savunmada Puyol'un yanında Pique'yi denedi, sayesinde Coro milli oldu. Tek denemesi bu da değildi Guardiola'nın. Ortasahada da Busquets - Xavi - Gudjohnsen gibi garip bir rotasyona gitti. Forvette Eto'o ve Bojan yedek Henry ise Iniesta ve Messi ile birlikte oynuyordu. Barca maçı gene domine etti belki ama maç bittiğinde Busquets ve Gudjohnsen sahada değildi. Barca ortasahası olması gerektiği gibi Keita-Xavi ve Iniesta'dan teşekküldü. Iniesta'nın forvette boşalttığı yerde ise Eto'o vardı. Guardiola, Barcelona'yı yeniden keşfetmenin bedelini de ödemek üzereydi ki Luis Medina Cantalejo meydana çıktı. Real Madrid düşmanlığında sınır tanımadı yine Cantalejo. Nene'yi neden attı hala anlamadım. Penaltı ise apayrı bir komedya. Sport'un başlığı "
hatırlanmak istenmeyen zafer". Guardiola da galibiyetin hakettiklerinden fazlası olduğunu söylemiş. Ve Espanyol başkanı Libre'nin dediği gibi "11'e karşı 10 ya da 9 kişiyle oynayabilirsiniz ama kötülük yapmaya gelen bir hakeme karşı değil". Stadda olan olaylar ve Boixos Nois bir başka postun konusu efendim.

RCD Espanyol: Kameni, Sergio Sánchez, Jarque, Pareja, Chica, Román, Moisés, Corominas (Sielva, 88'), Nené, Luis García (Callejón, 84') y Tamudo (Angel, 46').

FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal (Eto'o, 53'); Xavi, Busquets (Bojan, 65'), Gudjohnsen (Keita, 61'); Messi, Henry e Iniesta.

Etiketler:

4 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

dostum Cantalejo'nun Madrid düşmanlığı nerden ileri geliyor, merak ettim şimdi

28 Eylül 2008 02:40  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@sebastian bach

Nereden ileri geldiğini ben de bilmiyorum ? Belki kendisi hakemliği bıraktığında açıklar ama Real Madrid'in resmi olarak lanet okuduğu hakemlerdendir.

Fırsatını bulduğu an gereğini yapar.

Gereğini yaptıkları başka bir postun konusu olsun :)

Yarın yazarız Boixos Nois ile birlikte...

28 Eylül 2008 03:38  
Anonymous Adsız dedi ki...

Alper ben bir sey anlamdim bu posttan... bir daha duzenlesen bunu. iniesta, bosalttigi yer, etoo. barca macinda cantelajo. espanyol baskani kizmis. madrid nerden araya girmis.. yani bunu anlamak icin la liga mi takip edicez bir de?
:)

28 Eylül 2008 05:38  
Blogger Sheed dedi ki...

espanyol'un golünde de net bi dirsek vardı aslına bakarsan.. yine de varsa böyle bi arkaplan, maçtaki hatalara farklı bi şekilde bakmak lazım..

nene'nin kırmızısında sanki ikinci sarı olduğunun farkında değildi, gayet rahat çıkardı kartı.. gecikmeli attı zaten oyuncuyu da.. ne olursa olsun fahiş bi hata..

28 Eylül 2008 13:33  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa