30 Ekim 2008 Perşembe

Gol Olmayınca



Jose Mourinho'nun İtalya günleri sıkıntılı geçiyor. Inter henüz onun istediği kıvamda değil, özellikle de hücum olarak. Aslında bu Chelsea'de geçirdiği son sezondan beridir içerisine düştüğü bir darboğaz Mourinho'nun. Hiçbir zaman hücumcu bir teknik adam olmadı gerçi Mourinho ve daha ziyade oluşturduğu kusursuz savunma sayesinde aldı şampiyonlukları. Ama ne kadar az yerseniz yiyin, Thierry Henry'nin dediği gibi futbolda bazen gol atmak zorundasınız. Chelsea'nin ilk 2 efsane sezondaki gol ortalaması 1,90 idi. 3. sezon bu rakam biraz düşüp 1,68 olunca ve şampiyonluk kupası da Ferguson'un ellerinde yükseldi. Chelsea'den kovulduğunda ise ortalaması 1,16'ya düşmüştü takımın ve üstüste üç EPL maçında gol dahi atılamamıştı. Inter de Serie A'da son 2 maçtır gol atamıyor ve liderlikten 5. sıraya düştüler. Şu ana kadar attıkları toplam gol sayısı ise 13. Maç başına 1,44 gole denk gelir ve bu hedefleri olan bir takım için hayli düşük. Forvetinde Ibrahimovic, Adriano, Mancini, Quaresma, Obinna, Cruz, Balotelli, Crespo gibi isimleri barındıran bir takım içinse garip. Ne reçete yazacak bakalım özel insan...

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger YK dedi ki...

Chelsea'ye ilk geldiğinde de gol sorunu çekiyordu...
Burada da çekiyor şimdilik; bence bu sorunu halleder ve şampiyonluğu alır..

30 Ekim 2008 20:57  
Blogger neretva dedi ki...

Denemeye başladı zaten. UEFA listesine almadığı Crespo'yu bir ara oyuna sokuyordu dün. Sakatlık var mı yok mu araştırmadım ama Adriano'yu diskodan çağırır bu gidişle...Yalar, tükürdüğünü.

30 Ekim 2008 22:30  
Blogger YK dedi ki...

Adam Adriano'yu gönderecem demedi ki. Disiplinsiz davranışlarından dolayı Milano'ya gönderdi..O yüzden tükürdüğünü yalar demek çok doğru olmaz..
Crespo'nun oynamasına gelince, kadroda forvet sıkıntısı olduğu için oynadı, Adriano olsa Hernan oynamazdı..

31 Ekim 2008 17:23  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa