5 Ekim 2008 Pazar

İlk Kim Gider ?

Atletico Madrid - Real Madrid maçını sormuştum ilk ama devre arası gündemi şimdiden belli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş hepsi diken üstünde giriyor bu milli maç arasına ve hepsinin de hocaları tartışılıyor. O yüzden değiştirdik anketi. Yukarıda yenisi var. 14 gün boyunca da açık kalacak. Benim adayım Luis Aragones.

Edit: Yorumlarda da belirtildiği üzere 14 günlük anketi 2 günde nakavt ettiler. Ertuğrul Sağlam kendi deyimiyle adam gibi geldi, adam gibi gitti. Ligtv'de geri dönmezse Ertuğrul Hoca futbola daha da seveceğim kendisini.

11 yorum:

  1. E.S
    Aragones
    Skibbe asla gönderilmez sezon sonuna kadar.

    YanıtlaSil
  2. kesin olarak şunu söyleyebilirim fenerbahçe bu sezonu aragonesle bitirecek.
    ilk giden sağlam olur.skibbenin en azından 1-2 aylık kredisi daha var,devre arası belki..

    YanıtlaSil
  3. beşiktaş hacettepeye yenilirse ertuğrul gider. yok bundan sonra 4-5 maçlık bi seri yakalarlarsa önce aragones toplar bavulunu.

    YanıtlaSil
  4. luis gitmezse ben gidecem artık.

    YanıtlaSil
  5. aragones ile skibbe'nin tazminatları yüklüdür. ertuğrul'un 1 milyon euro tazminatı var kovulursa. beşiktaş birkaç kötü sonuç alırsa ligde istifaya zorlanır.yabancıların istifa etmesi zor.türkün gururu ve utanma duygusu var olduğundan ilk aday ertuğrul sağlam.fenerbahçe kadıköyde galatasaray'dan 5 gol yese bile aragones istifa etmez.

    YanıtlaSil
  6. Ertuğrul Sağlam gider bence.

    YanıtlaSil
  7. tabi ki ertuğrul sağlam gider :)
    erken bitti anket:)

    YanıtlaSil
  8. Senin anketler de güncelliğini çok çabuk kaybediyor Alper Abi :) Ben Aragones diyordum ama Metalist Kharkiv çok şeyleri değiştirdi. Umarım değiştirmeye devam etmez...

    YanıtlaSil
  9. @pclion

    İlk anketimdi bu. Demirören'e kurban verdik :)

    YanıtlaSil
  10. ES dedik ES gitti.
    Sırada Aragones var.Ama o müthiş bir kazıkla gidecek.

    YanıtlaSil