7 Ekim 2008 Salı

Mourinho'yu Çalmasınlar da



İngiliz hırsızlar pek severler futbolcu evi soymayı. Deplasmanda giden takımın bekarlarını affetmezler özellikle. Son 1,5 senede 8 Liverpool oyuncusunu soymuşlardı sistematik olarak. 1'er adet Aston Martin, Cadillac, Ferrari, BMW ile 2 adet Porsche, bir dolu mücevher, şampanya ve Jerzy Dudek'in Türkiye'de maçın kahramanı olarak kazandığı Şampiyonlar Ligi madalyasından oluşan bir koleksiyonları var o hırsızların şimdi. İtalyan meslektaşları da Adriano'nun villayı bir elden geçirmişler. Açamadıkları kasayı dahi sırtlayıp götürmüşler. Epey de bir hatırasını araklamışlar. Üzülmüş tabi Adriano. Ben olsam üzülmezdim. Mourinho'yu çalmasınlar da diye dua ederdim. İsteseler de alamazlar gibi zaten, şu fotoğrafa baksanıza...

Etiketler: ,

2 Yorum:

Blogger aşkın dedi ki...

Futbolculara yönelik önyargım yoktur ama biraz zeka be birader..
Benzeri mesela villasında gürültülü partiler yapıp 3 kuruş paraya kıymarak ses yalıtımlı izolasyon kurmayan, komşularını çıldırtan topçulardır.
Biraz paraya kıyın, güvenlik - tedbir - izolasyon, Fatih Terim'in iki işaret parmağını birbiri üzerinden döndürmesi vardır ya, onun eşliğinde anlatıyorum bunları :)

8 Ekim 2008 14:15  
Blogger YK dedi ki...

Adriano da Ibra da Mourinho ile birlikte kendilerini buldular..İyi hoca gercekten kendini belli ediyor..

9 Ekim 2008 18:43  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa