22 Kasım 2008 Cumartesi

Capello'nun İngiltere'si



Teknik adamların şansları ve şanssızlıkları ilk önce kimin halefi olduklarıyla başlar. Başarı ve beklentilerin oluşmasında da etkisi büyüktür. Aragones bu yüzden şanssızdır, Capello bu yüzden şanslıdır mesela. Zira 10. maçında Steve McClaren 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet almıştı. Capello ise 8 galibiyet çıkardı aynı periyodda. Bu yetmez elbet.McClaren'in takımından daha fazla gol attı, daha az gol yedi, daha fazla pas yaptı, daha az faul yaptı ve Almanya'yı Almanya'da yendi Capello'nun İngiltere'si. Bütün bunları 35 farklı oyuncu kullanmasına rağmen yapabildiler. Takımda eksik olan özgüveni tesis edildi. Bir ara dalga geçilen David James 10 maçın hepsinde oynadı mesela. Benitez'in sezon öncesi gözdesi Gareth Barry de. 2010'a kadar böyle gidilirse Capello'nun yüzündeki gülümsemenin hiç azalmayacağı kesin. Sterlinin Euro karşısında değer yitirmesinden ötürü 1 milyon içeri girse dahi...

Etiketler:

4 Yorum:

Blogger Her Yol Roma dedi ki...

Mananger? of England (arka plan)

22 Kasım 2008 14:24  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

Ben hiç dikkat etmemiştim.Taylandlılar yanlış yazmışlar, zira resim oradaki bir seminerde çekilmiş...

22 Kasım 2008 14:39  
Anonymous Adsız dedi ki...

Aklıma geldi, gerçi konuyla bir alakası yok.
Anıtkabir'de şeref defterinin olduğu bölümde yakın zamanda ziyarete gelen devlet büyüklerinin fotoğrafları vardır duvardaki panoda. Yazın gittiğinde görmüştüm, Kraliçe Elizabeth için "Queen of England" yazılmış.
Capello bence şansını fazla zorlamasın, David James'in yerine başka birini bulsun.

22 Kasım 2008 18:52  
Blogger biggins dedi ki...

Bir teknik direktör gittiği her takımı da başarılı yapamaz ki yahu.. Bu tez Capello için geçerli olmasa gerek.. Büyük hoca..

23 Kasım 2008 00:42  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa