8 Aralık 2008 Pazartesi

Düdüklü Fren



La Liga'da geri dönüşlerin haftasıydı bu hafta. Valladolid ve Villareal 3 gol geriden gelip berabere kalmışlardı, Real Madrid de galibiyeti alacaktı. 3-1 geriye düşmüşken, maçı 3-3 yapmayı başardılar. Ercan Taner bir ara kalpten gidecek sandım. Ben yerimde duramıyordum. Fakat hakem Vazquez'in düdükleri bu destana limon sıktı. Şu fotoğraftaki penaltıyı vermeyerek Madrid'in tarihe geçecek destanlarından birini frenledi. Artık Klasik öncesi puan farkı 9. Üstelik Marcelo ve Robben'i de kaybetti Real Madrid. Barcelona maçında kart cezalarından ötürü oynayamayacak bu oyuncular. Schuster'in işi daha da zor artık. O pelte gibi ortasahaya kimi koyacak ? Sol taraf 3 adım top sürüp sonra İbrahim Üzülmez gibi topa basıp geri dönen yua da topu rakibine çarptıran Drenthe'ye mi kalacak ? Messi ve Dani Alves şimdiden avuçlarını ovuşturuyorlardır. Raul ve Casillas'ın insanüstü oyununa dua edecek artık Real Madridliler...

Etiketler:

5 Yorum:

Blogger carlito dedi ki...

Koskoca R.Madrid'in parası yok mu iyi stoperler almaya şu takıma, defans her maç çok kötü hatalar yapıyor, Barca'nın forvet hattı bu savunmayı hallaç pamuğu gibi dağıtır valla.

8 Aralık 2008 01:09  
Blogger muhder dedi ki...

favori kaybeder totemi tutabilir barca-madrid maçında. bi de barca geliyoruz diye bi tshirt bastırırsa bu düşüncemiz daha da kuvvetlenir. eğer böyle düşünceleri varsa, rengi de sorun etmeyeceklerse galatasaray kulübünde hazır tsirtler mevcuttur=)

8 Aralık 2008 08:49  
Anonymous Adsız dedi ki...

afedersin ama penaltı fln yok real kotu oynadı ve hakem de oyuna en ufak bir mudahelede bulunmadı, fotoraftaki pozisyonda da vurmayı basarıyor higen fakat direge nisanlıyor, o kadar cekme her maçta olur.

8 Aralık 2008 11:08  
Anonymous Adsız dedi ki...

olan benim 180.00 ytl oldu real maçı beraberlikti kuponda

8 Aralık 2008 19:54  
Blogger papaz dedi ki...

5 olacak pazar akşamı...

9 Aralık 2008 02:23  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa