21 Ocak 2009 Çarşamba

Fred'in Yeni Durağı



Brezilya'nın ciddi beklenti içerisinde olduğu santrforlardan biriydi Fred. Biriydi diyorum, çünkü oynadığını görmüyorum artık. Lyon 1,5 senedir FM tabiriyle unsettled durumda olan Fred ile uğraşıyor. Yanına Benzema'yı da verip Brezilya'ya bir git gel, toparlan dediler en son; ama orada kafa dinleyeceğine Palmeiras ve Fluminense ile işi pişirmiş Fred. Düne kadar bu iki takımdan birine gideceği kesin gibiydi. Ben Traffic desteğine sahip Palmeiras'ın dahi Fred'in maaşını karşalayamayacağını düşünüyordum ki Marca bugün Atletico Madrid ile önanlaşma imzaladığını yazmış Fred'in. Lyon'da oynamadığı için huysuzlanan bir oyuncuyu Madrid eğer Forlan ve Agüero'yu yedeklemek için düşünüyorsa yazık ederler hem takıma hem de Fred'e. Porto'da eriyip giderken Sevilla'da kendini bulan Luis Fabiano gibi yeniden doğabileceği bir takıma gitmesini isterim. İspanya'dan ziyade de İtalya'ya. Serie A'ya çok yakışacağını düşünüyorum. Napoli olabilir mesela. Careca etkisi yaratabilir. Sezon sonunda serbest bu arada Fred. Henüz 25 yaşında.

Etiketler: ,

4 Yorum:

Blogger pclion dedi ki...

Ben çok istiyordum sene başı ama Lyon'dan Milan geldi onun yerine, iyi ki de gelmiş. Bir sene daha sabretsin, Baros'u 15 milyona okutup ona kucak açarız. :)

21 Ocak 2009 23:02  
Blogger ti esti to dedi ki...

bende pcliona katılıyorum bizde hayat bulur bu adamda. baros ene sonunu beklemez sanki kapağı atar ingiltereye. citye 10dan aşağı satmayız. aha bunuda buraya yazıdım.:)

22 Ocak 2009 00:51  
Blogger Olympian dedi ki...

kendisini fenerbahce ye bekliyoruz. galatasarayli arkadaslarin gozu doysun azicik : )

pierre den beri aradigimiz, pivot santraforun krali bu adam. bol meziyetli, bol sorunlu. tam turkiye topcusu su anki haliyle.

22 Ocak 2009 08:53  
Anonymous Adsız dedi ki...

Fred ideal bir santrfor gerçekten ama benzema kurbanı oldu maalesef. Milan Baros'un yerine onu alsaydık ne güzel olurdu.

22 Ocak 2009 12:32  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa