22 Ocak 2009 Perşembe

Gonzalo Higuain



Galacticos döneminin sona erişinin sembollerinden, devrik Başkan Calderon'un Real Madrid'i takım yapma planındaki ilk adımlardan biridir Arjantinli Gonzalo Higuain. Beklenen katkıyı yeni yeni yapmayı başladı. Messi ile birlikte La Liga'daki en golcü Arjantinli, Real Madrid'in de 12 golle en golcüsü; velakin gol deyince bu sene akla Barcelona forveti geldiğinden yeterli övgüyü alamıyor. Halbuki Real Madrid şansı düşük de olsa şampiyonluk kovalıyorsa ve Juande Ramos geçiş sürecinde kazanabiliyorsa bu onun sayesinde. Bu sene Bilbao, Malaga, Valencia, Osasuna ve Atletico Madrid maçlarında takımına galibiyet getiren golleri attı. 15 puan kazandırdı Real Madrid'e. Henüz Arjantin Milli Takımı formasını da A düzeyinde giymiş değil. Maradona'dan çağrı bekliyor artık ve hakediyor da.

Etiketler: ,

3 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Kesinlikle artık milli takımda yer alması gerekiyor. Capello lu dönemde de sürekli oynamasına rağmen, şu an oynadığı futboldan uzaktı.Bu yıl takımın en formda ismi ve Nistelrooy'un eksikliğinin hissedilmemesin sağladı. Aslında Calderon, Perez'e nazaran çok daha doğru transferler yapmıştı.

22 Ocak 2009 22:52  
Blogger Alfredo dedi ki...

attığı gol sayısı 12 değilde 24 bile olabilirdi.Arkadaş çok gol kaçırıyo ama seninde dediğin gibi Maradona'nın kadrosunda olmalı.

23 Ocak 2009 01:20  
Anonymous Adsız dedi ki...

Gonzalo sen herşeyin en güzelini ve en iyisini hakediyorsun MARADONA SANA SESLENİYORUM HİGUAİN İ MİLLİ TAKIMA ALMAK ZOR BİRŞEY DEĞİL...ÖYLEYSE HALA NE BEKLİYORSUN

30 Ocak 2009 15:36  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa