17 Şubat 2009 Salı

Juan Mata



İspanya'nın milli takıma en çok oyuncu veren takımlarından biri Valencia. Mata da o havuzun en genç oyuncularından. Henüz milli olamadı belki ama kadroya çağırılıyor. Kolay değil elbette, önünde Silva, Cazorla, Iniesta gibi oyuncular var. Fakat pas konusunda biraz daha olgunlaşırsa orayı da zorlayacaktır. Bu sezon da Valencia'da parmak ısırtacak bir performans sunuyor. Haliyle Real Madrid ve Inter'in de ciddi ilgisi var oyuncuya. Fakat Inter küçük bir operasyon yaparak bir adım öne geçmiş. Babası ve menajerini Milano derbisine çağırmışlar, ağırlamışlar ve seneye de Maxwell'in de içinde bulanacağı bir transfer paketiyle Valencia'nın kapısını çalacaklar yazılı medyada dolanan dedikodulara göre. Quaresma, Mancini, Obinna gibi adamların Mourinho'nun 4-3-3 ünde tutunamadığını düşünürsek fena bir hamle gibi görünmüyor. Bu arada Türk Eto'o denilen bir İlhan Parlak vardı Mata ile U19(edit: Erkut'a teşekkürler) seviyesinde karşılıklı kapışan ve Real Madrid'in istediği. Ne oldu ona ?

Etiketler:

4 Yorum:

Blogger yLdRm dedi ki...

yalan oldu alper :)

17 Şubat 2009 21:30  
Blogger ERKUT dedi ki...

Yazılarını ilgi ile takip etmekte, keyif alarak okumaktayım.Mata ciddi manada önemli bir isim.Mata yazısında ufak bir hatayı düzeltmek istedim.Mata'nun milli takımımıza karşı oynadığı turnuva şampiyon oldukları polonya'da düzenlenen U19 2006 Avrupa gençler şampiyonası.O şampiyonada aynı grupta yeraldığımız İspnaya'ya 5-3 yenilirken bize 3 golü Mata atmıştı. Bizim kadroda o dönem Serdar kurtuşuş,Serdar Özkan,Arda Turan,Mehmet Sedef,Mehmet Güven,Cafercan ve İlhan Parlak vardı.

18 Şubat 2009 12:39  
Blogger meaglin dedi ki...

bu mata zamanında real altyapısında değil miydi yahu? ben mi yanlış hatırlıyorum? eğer öyleyse, kendi yaptıkları yemeğe para verip yiycekler gibi bişey oluyor:D

18 Şubat 2009 16:00  
Blogger tunchay dedi ki...

real madrid altyapısından alındı 2 yıl evvel, doğrudur.

19 Şubat 2009 14:22  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa