30 Mart 2009 Pazartesi

Ronaldinho'nun Vakti Geldi



Ne de güzel başlamıştı Milano günleri. Şatafatlı bir tanıtım, etkili bir futbol ve Inter derbisinde galibiyeti getiren gol. Kaka ve Pato ile birlikte kağıt üzerinde muhteşem bir üçlü. Beckham gelene kadar da öyleydi aslında ve takımın bankosuydu Ronaldinho. San Siro tribünleri aradığı heyecanı bulmuş gibiydi. Ne zaman ki reklam yıldızı Beckham geldi, Ronaldinho başaşağı çakılmaya başladı. Şu ana kadar Milan'ın oynadığı 38 maçın sadece yarısında oynayabildi. Bu 19 maçta 90 dakikayı tamamladığı maç sayısı ise 10. En son golünü Kasım 2008'de atmış. 20 küsür milyon € verilen bir oyuncu için felaket rakamlar. Bizim medya olsa dakikası ve attığı gol şu kadar milyona geliyor hesabını çoktan yapmıştı. Mutlu olmadığı ayan beyan ortada. Tek tesellisi Brezilya Milli Takımı'na dönmüş olması. Oradaki yerini koruması ve 2010'da olması için form tutması, bunun için de oynaması lazım. Gece kulüplerinden kadim dostu Robinho Manchester'a gel demiş olacak ki, kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan olan Assis birkaç kulübün ilgisinden bahsediyor, Ronaldinho da sene sonunda herşeyi konuşuruz diyor. Arap şeyhlerinin devre arasında Milan'ı yokladığı biliniyor, sene sonunda da deneyeceklerdir. Milan da iyi bir teklife kesinlikle hayır demeyecektir, hele de Milanello'da sezon sonunda yapılacak transferler takasa ve oyuncu satışına bağlanmışken.

Etiketler: ,

2 Yorum:

Blogger Olympian dedi ki...

manchester da, 80 lerin sonundaki rave kulturu devam ediyor olsaydi, tam ona gore bir yerdi ama devir degisti artik. herseye ragmen milano ve barcelona nin gece hayatindan hareketlidir manchester. bence gitsin, iyi gelir.

31 Mart 2009 09:17  
Blogger varol döken dedi ki...

yani çok kaybolan yetenek yıldız gördüm de bu kadar baş aşağı çakılanını görmedim. adam dünyanın zirvesindeydi ya, en büyüktü ki bence hala çok büyüktür... tamam sonuçta hala milan da ama kimse dünyanın en iyi futbolcuları listesinde ismini anmıyorsa ortada bir sorun var demektir...

bence hala saha içinde dünyada asla kimsenin yapamayacağı, yapabilecek kapasitesi olsa bile yapmaya cesaret edemeyeceği hareketleri yapabilecek tek adam!

31 Mart 2009 09:48  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa