25 Nisan 2009 Cumartesi

Selçuk Şahin



3. sınıf kebapçıda asgari ücretle çaycılık yapamayacağı halde, 6 sezondur Fenerbahçe'de oynayan ve futbolunda kaydettiği insanüstü(!) gelişimin karşılığı olarak senelik 1,500,000 € isteyen futbolcudur. Boyu posu devrilsindir...

Etiketler:

7 Yorum:

Blogger UzunPaslar dedi ki...

merhaba,
selçuk konusundaki bu fikirlere ben de katılıyorum ama maçta yalnızca onun ıslıklanmasını anlamıyorum.

deivid, selçuk'tan daha mı iyiydi örneğin ya da güiza?

25 Nisan 2009 23:01  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@gkslsrt

Güiza da yuhalandı daha önce Deivid de. Üstelik geldikleri ilk sezonlarda yuhalandılar. Ama hiçbiri de seyirciye dayılanmadı. Hiçbiri böyle berbat oynarken Fenerbahçe ile kontrat pazarlığı yapmadı pişkin pişkin.

Ve üstelik Deivid'in geçen sene unutulmayacak bir performansı var. Pek umudum yok ama Guiza da belki daha oturmuş bir takımla başka türlü oynayabilir.

Oysa bu herif 6 senedir Fenerbahçe'de. Hasbelkader Fenerbahçe'ye gelmişsin, Mehmet Topal didinip çalışıp Euro 2008 oynuyor. Selçuk Fenerbahçe'nin geçen seneki unutulmaz takımının en zayıf halkası.

Biliyor musun ki şu yaptığı denyolukları bu adam hala şanssızlık olarak görüyor ? Sevilla deplasmanından sonra konuşmuştu Selçuk ile bir arkadaşım, oradan biliyorum.

Üstüne bir de 1,500,000 € senelik yeni kontrat. İnsanda biraz utanma olur.

Eğerki Fenerbahçe yönetimi bu oyuncu ile sözleşme yenilerse onlara da yazıklar olsun.

25 Nisan 2009 23:40  
Blogger Bolat dedi ki...

"Eğerki Fenerbahçe yönetimi bu oyuncu ile sözleşme yenilerse onlara da yazıklar olsun."

Ve bu adam dururken israrla Deniz'in formasina tecavüz eden Aragones'e de yaziklar olsun...

25 Nisan 2009 23:44  
Blogger Turgay Keskin dedi ki...

Alper Öcal'a kesinlikle katılıyorum. Kim Selçuk Şahin'in Fenerbahçe'de bir yönünü geliştirdiğini söyleyebilir? Geldiğinde de topu ayağından çıkartana kadar ben markete gidip geliyordum şimdi de!

Sorun Selçuk'ta değil ama. Onunla pazarlık yapan yönetimde. Gitsin bakalım Selçuk hangi takıma alacak onu? Aurelio'yu Tuncay'ı elde tutamayan Fenerbahçe Selçuk için neden bu kadar uğraşıyor anlamak mümkün değil.

25 Nisan 2009 23:54  
Blogger UzunPaslar dedi ki...

selçuk'un kendini zerre geliştiremediğine ben de katılıyorum ama sanki sorumluluk haddinden çok ona yükleniyor gibime geliyor.

selçuk, iyi bir ön libero değil anadolu'da bile zoraki oynar ama fenerbahçe neredeyse ona bağımlı. o oynamasa deniz oynayacak ki o da geçmiş yıllarda birçok maçı yuhalanarak tamamlamıştı.

beşiktaş'ta ibrahim üzülmez, galatasaray'da sabri ve fenerbahçe'de selçuk takımlarının günah keçisidir. ne zaman işler kötü gider, bu isimler yuhalanmaya başlar. hiçbirini tanımam ama bu bana biraz yanlış geliyor. hallerine üzülüyor muyum nedir!

demek istediğim ne selçuk fenerbahçe'nin ön liberosudr ne de deniz. keza josico ile maldonado da. fakat bu oyuncular, zorla oynayan futbolcular değil ki. sezon başı beğenilmiş ve kadroda tutulmuş isimler. kötü oynarlarsa elbet eleştirilirler ama birçok konuda bölünen taraftarların yalnızca beşiktaş'ta ibrahim'i, galatasaray'da sabri'yi, fenerbahçe'de selçuk ya da deniz'i yuhalamak konusunda birleşmesi beni üzüyor.

aurelio ve tuncay'ın yok pahasına takımdan ayrılmasını hep bir ağızdan protesto edemeyen taraftarların selçuk konusunda birleşmesi pek de işe yaramıyor. bunu şimdi fenerbahçe için söylüyorum ama aynı durum galatasaray, beşiktaş ve hatta trabzonspor için de geçerli!

26 Nisan 2009 02:18  
Blogger KP dedi ki...

@ Alper Öcal

Tekrar ağzına sağlık abicim.
Bu şuursuzla sözleşme yapanın...
Hakkaten ben anlamıyorum bu işi. Bence bu adam nerde,ne durumda olduğunun kesinlikle farkında değil.
Ama bu gece bitmiştir bu iş. Bundan sonra anadolu takımlarında bize karşı bi tarafını yırtan futbolcu modellerinden biri olarak seyrederiz arkadaşı. 2 sene sonra da muhtemelen Beşiktaş'a gider.

Demişti dersiniz :))


@gkslsrt

Futbolumuzun sorunu budur işte... İbrahim Üzülmez'lere, Sabri'lere, Selçuk'lara hiç olmayan vasıfları varmış gibi davranırsanız geldiğimiz nokta bu olur.
Hayattaki en önemli şey kendini bilmektir.
Bunu bilmezsen kalkar bunlar gibi taraftarın verdiği tepkiyi anlamaz bi de dayılanırsın. Bunlar günah keçisi değil bildiğin eşektir. Seyirci için vardır bu adamlar ve saygı göstermek zorundadırlar. Neden diğerleri seyirciye tepki vermiyolar bi düşün bakalım.
Seyirci isterse ekmeğinden eder adamı.

26 Nisan 2009 04:04  
Blogger Griffith dedi ki...

Lanet Selçuk'u izlemekten Deniz Essien gibi görünmeye başladı gözüme.

30 Nisan 2009 08:50  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa