6 Mayıs 2009 Çarşamba

17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası



6 Mayıs 2009 tarihinde Almanya'da başlıyor. 2 grupta toplam 8 takım mücadele verecek finallerde. Gruplarında ilk 2 sırayı alanlar çapraz eşleşecek. Eurosport hergün 2 maçı naklen yayınlayacak. Yarın ki yayın akışlarında ev sahibi Almanya ile Türkiye'nin maçı da var. Maç programının tamamı ise burada. Saatlerin üzerine 1 eklemeniz gerektiğini unutmayın. Rooney, Cesc, Krkic, Nuri, Kroos gibi yıldızları bize ilk kez izleten turnuvanın bu seneki yıldızı kim olacaka bakalım.

Grup A: İspanya - İtalya - Fransa - İsviçre
Grup B: Türkiye - Almanya - Hollanda - İngiltere

4 yorum:

  1. Kadroda yakin zamanda Chelsea´ye transfer olan Gökhan Töre disinda pek göze batan isim yok.Hayirlisi diyorum bizim 17 yas grubu son yillarda hep basarili oldu.

    YanıtlaSil
  2. NTVspor NCAA finallerini yayınladığı gibi buraya da bir el atsa nasıl olur acaba? Sesli düşünelim belki birileri okur değil mi?

    YanıtlaSil
  3. burada detaylı yazdım takip edilecek oyuncuları.

    http://papazmetin.blogspot.com/2009/05/u-17-avrupa-sampiyonas-2009.html

    Milli takımımız da geçen yılki takımdan bile iyi durumda bireysel yetenek anlamında.

    YanıtlaSil
  4. 10 dakika var Almanya macinin bitmesine 10 dakika baktim sinir oldum.Skor suan 3-1 almanya lehine son golden sonra Gökhan Töre 2. saridan atildi ve Hollanda macinda yok.Yine bir sinir harbi bir telase var takimda.Ilk 10 dakika 2 gol yediler.Emegi gecenlere tesekkür etmek lazim.A milli takimdaki gerginlikler bütün yas gruplarina aninda sirayet ediyor maalesef.

    YanıtlaSil