1 Temmuz 2009 Çarşamba

Ne Oldu İngiliz Devlerine ?



Mehmet Topuz ve Süleyman Hurma 3 sene kafamızı ütüledi, veliahtı kim diyorduk fazla düşünmemize fırsat vermediler. 3 sene de Sercan Yıldırım ve İbrahim Yazıcı ile yatıp kalkacağız anlaşılan. Galatasaray ve Beşiktaş ne verdi bilmiyorum da Fenerbahçe'nin teklifi 5 milyon € + Burak Yılmaz olmuştu. İngilizler var dediler, devler istiyor dediler. 1 sene sözleşme yenilemiş Sercan bugün. Ne oldu İngiliz devlerine ? Arap Şükrü'de demlenip, Uludağ'da iskender yiyip, Mudanya yolundan basıp gittiler mi ? Mudanya'nın balığı, rakısı güzeldir bu arada. Yıldıztepe'de içip içip günbatımı izleniyor mu hala ?

Etiketler: ,

5 Yorum:

Blogger flyingdupe dedi ki...

bursa hata yapıyor, zamanında Okan Yılmaz içinde aynı şeyi yapmışlar, ciddi teklifleri reddedip adamı bursa da oynamaya devam etmeye zorlamışlardı bir anlamda. ben bundan sonra bu parayı verecek bir kulüp çıkacağını sanmıyorum, muhtemelende sercan bursada çürüyüp gidecek.
5 milyon euro yuda reddetmek nasıl bir mantıktır anlamak zor. sanki şampiyonluğa koşacaksında elindeki adamları tutuyorsun. salakca bir yönetim stratejisi.
ha seneye 10 milyon euro ya satarlar sercanı, bu söylediklerimide bana yedirirler umarım, ne diyim.

2 Temmuz 2009 02:23  
Anonymous Adsız dedi ki...

Tırışkadan nağmeler...

2 Temmuz 2009 02:33  
Blogger sunshine dedi ki...

Kedi ve ciğer meselesi!!!

2 Temmuz 2009 10:02  
Blogger Svetlin dedi ki...

mehmet topuz yıllarca kafa ütüledi ama sonunda tonla parayı fenerbahçe'ye gitti ee?

sercan henüz daha çok genç, özelllikle fenerbahçe'ye gidip harcanmak için. o yüzden kalması gayet güzel oldu. en çok gelişme göstereceği yılları klübede geçirebilirdi.

avrupa takımlarına gelince bu sene gidemedi diye bu iş bitti diye bişey yok. bunu fenerbhçe üzerinden yapmadan da gidebilir.

bu agresifliği biraz da fenerbahçe o kadar pazarlığa rağmen alamadı için diye düşünüyorum. yoksa ibrahi yazıcı bugüne kadar hiçbir oyuncusunu aklındaki parayı almadan satmamıştır.

3 Temmuz 2009 12:34  
Blogger blacklebron dedi ki...

Okan Yılmaz ne oldu ? Van Belediyesporda yedek !
Benim futbolcu anlayışım fizik + tekniktir arkadaş !
Sercan'dan bi cacık olmaz ..
3 yıla kalmaz silinecek ..
Halbuki sat Sercan'ı .. Al bi Shin daha .. Başka türlü büyüyemez memleketimin takımı ..
Ama nerde İbrahim'de o beyin !
Gelelim Mudanya'ya ..
Hiç değişmez rakı-balığın güzelliği ..
Daha bugün kafa dinledik yıldıztepede .. Bir de oraya çıkmadan hoş bir mini marina var .. İskelesi hoştur .. Uğrayınız efendim ..

28 Temmuz 2009 00:41  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa