28 Ekim 2009 Çarşamba

Delikanlı Guti



Alcorcon maçının devre arasında, sahanın ortasında, oyundan alındığı için Pellegrini'ye .iktir çekmek ( a tomar por culo ) kesmemiş Guti'yi. Çıkarken taraftara da gideri yapmış. Sezon başında "beni kalmaya Pellegrini ikna etti diyordu" oysa. Futbolda dün yok bugün var.

Etiketler:

5 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Bu adamı çok severdim ya keşke şöyle biraz daha gözümüzün önünde olacağı bi takıma gitseydi,neyse buna da şükür,yeter ki futbolun içinde olsun.

29 Ekim 2009 10:29  
Blogger Mahmut Balcı dedi ki...

Bir not düşelim: Kendisine 'gay' diyen rakip takım taraftarına bu hareket..

30 Ekim 2009 12:04  
Blogger cortez85 dedi ki...

Para mi el culpable es el que vendió a Robben y Sneijder. Que yo sepa Pelegrini los quería. ¿Quién fue? ¿Valdano o Florentino?. El que sea se debe de ir. Si necesitaban dinero podían haber vendido a "coladera" Raul, Gago, Higuain,Guti o no haber traido a Benzema. Anda que no tenía tíos para vender y va y venden a los mejores.

31 Ekim 2009 17:23  
Blogger kavakkoyu dedi ki...

Yukarıda ispanyadan taze haberleri olan biri yorum yapmış sanırım, ispanyolca bilen yokmu?

4 Kasım 2009 17:18  
Blogger Valthord dedi ki...

@kavakkoyu:

aşağı yukarı şöyle birşey:

"bence robben ve sneijder'in satılması yanlıştı. bildiğim kadarıyla pellegrini onları takımda istiyordu. peki kim sattı? valdano ya da florentino mu? eğer paraya ihtiyaç varsa onlar yerine raul, gago, higuain, guti satılabilirdi veya benzema hiç alınmayabilirdi."

14 Kasım 2009 04:03  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa