11 Ocak 2008 Cuma

Uğur Boral Diego Capel’i İzlemeli



Fenerbahçe’nin rakibi Sevilla’nın en tehlikeli oyuncularından birisi, alt yapı harikası 20 yaşındaki Diego Capel. En fark edilen özellikleri sürati ve çabukluğu.

Bunlar sonradan kazanılması çok zor olan Allah vergisi yetenekler. Ve benzer özellikler 25 yaşındaki Uğur Boral’da da var. Üstelik bunların seviyesi Capel’in sahip olduklarından hiç de aşağı kalır değil.

Hatta Capel duran top kullanamıyor ve uzaktan Uğur kadar da iyi vuramıyor. Fakat Capel’i büyük oyuncu yapan savrukluğunu kontrol edebilme ve oyun zekası sayesinde futbolunu daha avantajlı, daha akıcı hale getirebilme yeteneği.

Uğur Boral Fenerbahçe’de düzenli bir yer edinmek istiyor ve hedeflerine erişmek istiyorsa bir an önce futboluna bunları da eklemeli.

Hazır Zico, R. Carlos, Alex ile aynı ortamda çalışma fırsatını yakalamışken…

Etiketler: , ,

2 Yorum:

Blogger fizikalibilitesice dedi ki...

uğur boral asla sol önde oynayabilecek kalibrede bir adam değil nazarımda..o bölge için gerekli olan futbol zekasından fazlasıyla yoksun..en fazla sol bek olabilir ama o pozisyon için de fazlasıyla defanstan,kademeden bihaber..evet süratli,şutör filan hatta kısmen de sizinde belirttiğiniz gibi capel le benzeştikleri yanlar var ama...

12 Ocak 2008 03:52  
Anonymous Adsız dedi ki...

bence capel'in topla dribling yeteneği, hızı ve adam geçme becerisinin onda biri yok uğur boral'da. süper ligde orta sınıf bir takımın yıldızı olur, bizim büyüklerde de idare edecek bir adam. ama şampiyonlar ligi düzeyine çıkınca evvelsi gün maçta gösterdiği gibi top kayıplarıyla sırıtır.

22 Şubat 2008 22:08  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa