18 Şubat 2008 Pazartesi

Stoichkov'un Kehanetleri



1990 -95 arasında ortalığı kasıp kavuran Barcelona Rüya Takımının önemli oyuncularındandı, Barca'nın idollerindendi. Çok fena bir sol ayağı vardı, büyülenirdim izlerken bu meyhaneci kılıklı Stoichkov'u. Ama çok da fena bir çenesi vardı. Her maçtan sonra bir sohbet, bir demeç. Çekilecek gibi değildi hakikaten.

Yıllar geçti, Stoichkov'un sol ayağı emekliye ayrıldı ama çenesinde bırakın yaşlanmayı herhangi bir yaşlanma emaresi bile yok. Malum İspanya'da Barca son dakika penaltısıyla gülüp, Real Madrid de kaybedince puan farkı 5 oldu. Barca tekrar umutlandı, futbolculuğunda da Madridista'nın en sevmediklerinden olan Hristo da fırsat bu fırsat Real Madrid'i kendince bir güzel aşağıladı. Kadrosundaki 2-3 oyuncu olmazsa hep kaybederler, Barca daha kaliteli dedi ve patlattı asıl demeci. Mealen şöyle;

"5 puan için endişelenmeye gerek yok, gerekli olan Barcelona'nın maçlarını kazanması. Real Madrid kontrol edilmesi zor bir süreç olan kaybetme psikolojisinin içerisinde " ve Barca'nın temdit penaltısı ile Real Madrid medyasının yaptığı hakem propogandasına atfıta bulunarak ekledi "Hakemler Barcelona'ya yardım etmiyorlar, Real Madrid insanları oyalamak ve korktukları için öyle söylüyor"

Eto'o ise daha politik, tam bir Anadolu delikanlısı gibi konuşmuş "Barca ve Real Madrid hakemlerden şikayet ederse diğerleri ne yapsın"

Real Madrid'den de Barcelona'dan da hazzetmem ama bu seferlik Bernabeu'da atılacak tokadın taraftarı olduğumu belirtmek isterim nacizane...

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa