27 Mart 2008 Perşembe

İspanyol Dönüşümsüzlüğü



Abileri İtalya'yı devirirken, bu üçlü ( Capel-Krkic-Mata ) Kazakistan ile oynuyordu. Kedinin fare ile oynadığı gibi.

Bundan 1,5 sene önce kadar da David Silva, Arizmendi, Raul Garcia, Albiol, Zapater, Cazorla, Soldado, De La Red, Sergio Ramos ile canına okuyorlardı herkesin. Ondan önce de Cesc Fabregas, Gavilan, Juanfran, Robuste ve Alexis ile.

Bizi de üzmüşlerdi hatta yakın zamanda.

İspanyollar bu oyunculardan şampiyon ya da, dörtlü final oynayan bir takım yaratabiliyorlar ama bu oyuncuları bir sonraki seviyede başarıya dönüştüremiyorlar.

Mesela bu yaz İspanya gene başaramadığında kimse şaşırmayacak. Bizim gibi temelden ve tepeden gelen sorunları da yok halbuki İspanyolların, zira bu saydığım isimlerin çoğu La Liga'nın önemli oyuncularından şu an.

Bu dönüşümsüzlük hakkındaki fikirlerinizi yorumlara bekleriz.

Etiketler:

2 Yorum:

Blogger Unknown dedi ki...

Cevap basit yıllardır yapılan yanlış teknik direktör seçimleri;)

28 Mart 2008 13:16  
Anonymous Adsız dedi ki...

Bir de milliyetçilik konusu vardı öne çıkarılan İspanyol milli takımının bu başarısızlığı için.. Ancak bana hiç bir anlam ifade etmiyor bu kadar zengin futbolcuların milliyet konusuu ile pek ilgilenmeleri. En fazla ilgilenen Oleguer kadar ilgilenir heralde.! Bu olayu taraftarın bölünmesine yol açma sonucu açısından alırsak yine bir anlam ifade etmedi bana . Çünkü kaç tane turnuva İspanya'da oynanmış başarısız oldukları.. Uzun bir yazı oldu ama ..

28 Mart 2008 22:59  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa