8 Mart 2008 Cumartesi

Kime Niyet Kime Kısmet



Westfalen - yeni adını sevmiyorum - de epey unutulmayacak bir maç oynandı dün. Unutulmayacak olması çok gollü, süper tempolu ya da trajik olmasından ötürü değil hakemin şaşkınlığından ötürü.

Hikayemiz maçın 55. dakikasında ve maç 1-1 iken rakip yarasahanın ortasında olan bir pozisyonda Hertha'nın golcüsü Pantelic'in kendini yerde bulmasıyla başlar. Faul bekler ama hakem oralı olmaz. Eh tabi onda Rizeli Cumhur'un mizahi yeteneği olmadığı gibi kültürlerinde de çiftetelli yoktur. Yardımcının yanına gider ve başlar yakınmaya.

Hakem Schiri Rafati sakinleştirmeye çalışır fakat ardından 4. hakem ile konuşup Pantelic'i oyundan atar. Pantelic ne olduğunu anlamamış, paralize olmuş şekilde hakeme bakarken bir hakem diyaloğu daha yaşanır. Hakem önce Pantelic'e bir pardon deyip oyunda olduğunu söyler ardından Hertha Berlin teknik direktörünü atar oyundan.

Merak ettiğim benzer şekilde gösterilen bir kırmızı kartın oyun içerisinde geri alındığı daha önce olmuş mudur ? Bilemezseniz The Guardian'ın Knowledge bölümüne soracağım haberiniz olsun :)

Etiketler:

2 Yorum:

Blogger firat selcuk dedi ki...

gaziantepspor fransa'da lens ile oynuyordu.. hakem song'a kırmızı kartı çıkarttı sonra pardon dedi yanlıslıkla gosterdigini soyledi ve sarı kartını cıkarttı..

9 Mart 2008 14:43  
Anonymous Adsız dedi ki...

franchi, daha once boyle bir olay olmadi diyorsun yani :)

12 Mart 2008 06:18  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa