5 Mart 2008 Çarşamba

Brezilya'da Bu Hafta - #6



Geçtiğimiz hafta özetinde belirtmiştik Santos için bu haftanın ne derece kritik olduğunu. Fakat Leao'nun öğrencileri ligin zayıf takımına kaybettiler. Santos taraftarları delirmiş durumdayken Leao fotoğrafta görüldüğü üzere düşünen adam figüründe Ranieri'yi aştı ve bahane olarak sakat oyuncularının çabuk iyileşmemesinden ötürü kulübün sağlık ekibine çemkirmeyi seçti.

Suyu iyice ısınıyor Leao'nun, taraftarın tavrı net ama Libertadores'de Chivas karşısında alınan 1-0 lık galibiyetle biraz daha zaman kazandı kulüp yönetiminden.

Corinthians - Palmeiras maçında ise geçtiğimiz hafta 4. hakemle giriştiği diyalogdan ötürü 180 günlük ceza tehdidiyle zor günler yaşayan Luzemburgo'nun talebeleri 1-0 kazandı. Yeni transfer Denilson da yeşil formasıyla Brezilya'ya arz-ı endam eyledi.

Adriano sorunu ile uğraşan Sao Paolo ise deplasman galibiyetiyle rahatladı ve klasmanda ilk 4 içerisine girdi fakat bu akşam Libertadores'te oynayacaklı zorlu Audax maçını kazanmaları hayli zor bana kalırsa.

Campeonato Carioca'da ise ikinci devre yani Taça Rio başladı. Favoriler rahat galibiyetler aldılar. Vasco 4 attı, Botafogo ise bu sene çok iyi bir çıkış yapan genç forvet Wellington Paulista'nın golüyle 1-0 kazandı.

İlk devrenin şampiyonu Flamengo ise kaldığı yerden devam etti. Maracana'da 4-2 kazanırlarken kaldığı yerden devam eden sadece Flamengo değildi. Diego Tardelli de ara mara dinlemeden gollerine devam etti ve Resende'ye 2 güzel gol attı. Gollerden birinin asisti ise Kleberson'dan geldi. Flamengo bu galibiyetle Uruguay'a Copa Libertadores için umutlu gidecek.

Flamengo'nun ezeli rakibi Fluminense de 3 gollü bir galibiyet aldı Cabofriense karşısında. Eski dost Washigol de 1 gol buldu maçta.

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa