7 Nisan 2008 Pazartesi

Chelsea Torpili



Middlesbrough'nun keçiboynuzu futboluna sağolsun FOX TV, Tuncay bahanesiyle 1 senedir katlanıyoruz. Ülkede 3 büyüklerden sonra ahkam kesebileceğimiz yegane takım durumundalar. Fakat ilginçtir bu berbat takıma ligin ve ŞL'nin 4 baba takımıyla oynadığında birşeyler oluyor.

Evlerinde çok kötü takımlara yenilmelerine rağmen Big 4 ile oynadıkları maçlarda hem iyi oynayıp hem de puan ya da puanlar alıyorlar Anadolu topçusu tabiriyle. Bir tek Chelsea'ye torpil geçtiler.

Bu hafta sonu ise kar altında Avrupa'nın en formda takımı Manchester United'ı yeniyorlardı biraz daha dayanabilselerdi ya da Tuncay o muhteşem dönüşünden sonra iyi vurabilseydi. Maçın yıldızı 2 gol atan rekor transfer Afonso Alves'di, Ronaldo ise gol sayısını 27 yapmasına rağmen üzgündü fotoğrafta görüldüğü üzere.

Etiketler:

2 Yorum:

Blogger Borges dedi ki...

Middlesbrough mukkemele yakin oynadi, Alves bekledigim gibi güzel oynadi. Hollanda Ligi krallari, özellikle Alves gibi 30 gole ulasmis olangiller her daim avrupanin en önde gelen forvetleri arasina girmislerdir. Ronaldosu, Nistelroyu ve elbette simdi de HUntelaar.. Alves de bunlardan birisidir, muhtesem oynadi, hattrick yapiyordu az kalsin. Frikikleri, gol vuruslari. her sey ayni lig farkli.

Kazanmayi haketti Middlesbrough.. Ah o son vurus tuncay dedik.. O topu ayaginin ucuyla kaldirabilseydi baska yerdeydi simdi.. ogrenebilir ama diyoruz ve gelecee umutla bakiyoruz.. ve ben seviyorum middlesbrough maclarini.. cok saglam macti bir daha belirtelim. Orta kesmiyor artik premier lig, pas veriyor kanatlardan icerideki oyunculara.. tek sorun günün ilk maciysa premiere lig maci, diger maclar iskenceye dönüsüyor..

7 Nisan 2008 23:08  
Blogger Beercholic dedi ki...

ingiltere'nin istanbul büyükşehir belediyesi olmuşlar :D

9 Nisan 2008 21:03  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa