1 Nisan 2008 Salı

MLS ve Starları




Conilerin futbol ligi MLS geçtiğimiz haftasonu başladı. Herkesin gözü Beckham'ın üzerinde, LA Galaxy'nin ilk maçında 4 yemesi dahi etkilemedi Beckham dalgasını hatta bazılarının durumu resimde göründüğü üzere daha da kritik.

Beckham kadar olmasa da MLS'de hayli star var aşina olduğumuz. Beckham'ın takım arkadaşları London Donovan, Portekizli eski dost Abel Xavier ve takımın teknik direktörü Ruud Gullit.

Kansas City oyuncularından Arjantinli Claudio Lopez, Lopez kadar uluslararası başarılara imza atamasada Boca'dan çıkmış ve İtalya, İspanya ve İngiltere'de top koşturmuş Marinelli ve ABD'nin yeni umutlarından Eddie Gaven.

RedBull New York oyuncularından Claudio Reyna, Juan Pablo Angel. D.C. United'dan Türkiye'ye bir türlü getiremediğimiz Marcelo Gallardo, Chivas forması giyen İsviçreli Raphael Wicky.

Ve özel bir yazıyı hakeden, formasını aldığım tek Amerikalı futbolcu Jozy Altidore.

Saat farkı ve futbol kalitesinden ötürü pek cazip gibi gelmiyor ama aslında hayli heyecanlı bir lig. Fırsat bulduğumuz zaman bu blogda MLS'e epey yer vereceğiz.

Etiketler:

2 Yorum:

Blogger bRn dedi ki...

Altidore benim de gündemimde. Yaşı ve ülkesine oranla çok fazla çıkıyor karşıma, transfer yapmadan önce birşeyler karalamak lazım :)

Yazın U20 Dünya Kupasında göz önündeydi. Cavani, Maxi Moralez, Leandro Lima, Janczyk, Zarate, Adu, Fenin şuan aklıma gelen turnuva sonrası transfer yapan forvetler. Adu'nun olduğu ABD'de dikkat edilmesi gereken oyuncuydu, gol krallığında 3. oldu ama ödül Moralez'e gitti.

Adu ve Eddie Johnson'dan sonra Avrupa'da oynayan yeni nesilden 3. ABD'li forvet olacaktır.

2 Nisan 2008 03:14  
Anonymous Adsız dedi ki...

hanımefendilerin giydikleri tişörtler beni yer ile yeksan etti. coniler aptal, maptal ama eğlenceli insanlar vesselam

10 Mayıs 2008 15:07  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa