1 Nisan 2008 Salı

Prag Derbisi



Pazartesi günleri sadece işbaşı yaptığımızdan değil, genelde futbolsuz olduğundan ötürü de berbat bir gündür. Oysa dün şahane bir derbi vardı, Prag Derbisi. Şirketleşen ve ülke futbolunun lokomotifliğini eline alan Slavia Prag bu maçı kazansaydı, 2 puan önünde olduğu Sparta Prag'ın hiç umudu kalmayacaktı.

Öne de geçtiler genç ve gelecek vaadeden ortasaha oyuncuları David Kalivoda ile ama aynı Kalivoda, İnönü'de Alex'in gösterdiği sevincin 2 mislinisi üstelik forma çıkararak yapınca, 60. dakikada ikinci sarıdan atıldı.

Son ortalık aşağıda görüldüğü üzere karıştı, Slavia taraftarı sahaya girdi ve oyun 6 dakika durdu.






Sparta Prag eksik Slavia'ya bu blogda daha önce değindiğimiz Kadlec ile bir gol attı ama devamını getiremedi. Slavia cephesinde herkes Kalivoda'ya saydırıyor elbette. Ligin bitimine 7 hafta kala puan farkı 2.

Video: SK Slavia Praha - AC Sparta Praha 1:1 (0:0)

Goller: 58. Kalivoda - 74. Kadlec

Slavia: Vaniak - Dřížďal (66.Hubáček), Suchý, Latka, Pudil - Krajčík (39.Kalivoda), Belaid, Abraham, Tavares, Černý - Toleski (83.Střihavka)
Sparta: Grigar – Voříšek, Řepka, Sivok, Kadlec – Kolář (63.Došek), Horváth, Hušek (81.Matušovič), Vacek (46.Kisel) – Slepička, Kulič

Etiketler:

1 Yorum:

Blogger turhanatakan dedi ki...

michal kadlec, eski çek milli miroslav kadlec'in oğlu aynı zamanda.

isim benzerliği mi dedim ama internet onayladı beni. baba kadlec'in de çek cumhuriyetini euro 96ya taşıyan son penaltıyı fransaya atan oyuncu olduğunu ekleyelim. aynı turnuvada takım kaptanıyken bierhoff'un altın golüyle kupayı kaldırma şansını kaçırmıştı.

1 Nisan 2008 18:41  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa