30 Mayıs 2008 Cuma

Boulogne Boys'un Sonu ?



Fransa'da holiganizm ile ilgili tez yazacak olsanız gidilecek adres belli. Paris Saint Germain'den başkası değil. Grup farketmeksizin stad içi ve stad dışında ne vukuat ararsanız var Saint Germain taraftarının sicilinde. Say say bitmez,

En önemli grubu ise Boulogne diye bilinen kale arkasında konuşlanan Boulogne Boys. Zamanında Galatasaray taraftarı ile mevzusu olan grup. Kendileri gibi PSG'yi desteklemesine rağmen beyaz olmadıkları için karşı tribünün grubu Tigres Mystic ile kapışacak kadar manyaklar.

Artık yoklar, en azından kağıt üzerinde. Sebebi de fotoğraftaki pankart, ya da bardağı taşıran damla desek daha doğru olacak.

Bu pankartta her zamanki ırkçılıklarıyla kuzeyin takımı olan Lens halkı için pedofil, işsiz ve aslında bilimsel bir terim olsa da kast ettikleri ile şurda yazmaya terbiyemin yetmeyeceği bir yakıştırmada bulundular. Sonunda Bakanlık tarafından bu kaçıncı diyerek dağıtılınca şaka yaptık dediler.

Olan PSG'ye oldu, Lens'ı 90+3. dakikada attıkları golle yenerek kazandıkları Lig Kupasına rağmen sevinçleri kursaklarında kaldı. Son şampiyon, Boulogne Boys kurbanı olarak seneye Lig Kupasından men edildi.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa