28 Mayıs 2008 Çarşamba

Brezilya 2008: 3. Hafta




Geçen hafta kırmızı kart haftasıydı Brezilya'da
. Bu haftaya ise beraberlik ve verilen/verilmeyen penaltılar damgasını vurdu. 10 maçın yarısı berabere bitti. Bu maçlardan Palmeiras - Portuguesa maçı ise tam anlamıyla zıvanadan çıktı.

Palmeiras'ın 1-0 öne geçtiği maçta Portuguesa'nın peşpeşe 2 penaltısı verilmedi, daha sonra Palmeiras isyan etti hakeme. 4. pozisyonda hakem penalıyı verse de Palmeiraslı Alex Mineiro file yerine direği seçti.

Penaltı kabusu yaşayan diğer takım ise geçen hafta evinde 2-0 kaybeden Fluminense oldu. Geçen hafta kaçırmışlardı, bu hafta da kaçırdılar. Karşılıklı atılan iki enfes frikik golünün ardından lambuja Sport'dan geldi. Gol net ofsayttı ve Fluminense için bir mağlubiyetten daha fazlası oldu bu gol. Sondan ikinci durumdalar sıralamada. Yıllar sonra Copa Libertadores'te oynadıklarını hem de final için Boca ile kapışacaklarını düşünürsek biraz daha böyle gider gibi Flu.



Bu hafta sevinemeyen bir başka büyük de son şampiyon Sao Paolo oldu. Açılış haftasında şampiyon adaylarından Palmeiras'ı yenen Coritiba bu kez de Sao Paolo'dan puan kupardı. Kaleci Edson Bastos'un gole sebep olan fahiş hatası olmasa onları da yenebilirlerdi.

Haftanın en büyük maçını ise Lig TV'den canlı izledik. Cruzeiro'nun evinde Santos'u dörtlük yaptığı maçın yıldızı 19 yaşındaki Guillherme oldu. Takımı da liderlik koltuğuna taşıdı. Toplu sonuçlar şöyle.

Atlético-PR 1-1 Atlético-MG
Sport Recife 2-1 Fluminense
Goiás 1-1 Ipatinga
Vitória 4-0 Figueirense
Flamengo 2-1 Internacional
Portuguesa Palmeiras
Cruzeiro 4-0 Santos
Botafogo 1-1
Vasco
São Paulo 1-1 Coritiba
Grêmio 2-0 Náutico

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa