7 Mayıs 2008 Çarşamba

Ronaldo Sadece Futbolcu Mu ?




Futbolun sadece futbol olmadığını Simon Kuper'den öğrenmiştik. Futbolcuların da bundan sonra reklam yıldızı olmasına alışmıştık ama söz konusu olan Ronaldo'nun sektör değiştirdiğini görüyoruz.
Kadınlarla ilgili kaçamakları basında çok yer almıştı ama böyle değil.

Takip edenler bir hafta önce Ronaldo'nun sakat olan dizi için gittiği Brezilya'da, tedavi amaçlı mı bilinmez, bir motelde 3 travesti ile yakalandığını hatırlarlar. İşin ardında Ronaldo'nun kiraladığı fahişelere, travesti olduğunu anlamasından sonra paralarını vermemesi ve daha sonra da gasp edildiğini söylemesi vardı. Buna karşın travestilerin esasoğlanı Andreia Albertine ( fotoğrafta bu olayın haber olduğu bir gazeteye bakıp dalgasını geçmekte ) Ronaldo'nun kendilerini uyuşturucu aldıktan sonra tehdit ettiğini söylemesiyle birlikte olay magazinden çıkıp Ronaldo için de adli bir vakaya büründü.


Bunların hemen üzerine Ronaldo'nun şu an Japonya'da yaşayan eski kız arkadaşı Vivi Brunieri bir porno film çekeceğini ve Brezilya'ya detayları görüşmek için ( nasıl görüşülecekse artık )geleceğini açıkladı. Filmin adı da "Vivi Ronaldinha, mi Primera Vez" ve ABD'de satışa sunulacağı fiyat 69,90$ .
Ben olsam battı balık yan gider deyip Vivid Entertainment ile bir sözleşme imzalar ve R9 markasına katkıda bulunurdum. Böylece kimse de böyle skandal haberleri yapamaz hatta bir sinema emekçisi olarak saygı bile görürdüm.

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa