6 Temmuz 2008 Pazar

Baptista Galatasaray'a



Haber bugün yerli/yabancı tüm basın organlarında yer alıyor Baptista'nın olası transferi. Sözkonusu Real Madrid olunca en güvenilir kaynaklar Marca ve AS gazeteleri. Her ikisinde de haber mevcut. Marca'da haberi yapan Aragones'in Fenerbahçe ile anlaştığını duyuran Jose Felix Diaz. O yüzden daha bir ciddi yaklaşmak lazım. Real'in Ronaldo için kaynak yaratmak amacıyla bu oyuncuyu Schuster'in memnun olmasına rağmen satacağı yazılıyor. 22 milyon € vermişti Real Madrid Sevilla'ya bu oyuncu için. Şimdi 15-20 milyona okutmaya çalışıyorlar. Galatasaray ile birlikte Roma da bastırıyormuş. Kewell transferiyle Roma'ya 1 gol atan Galatasaray ikinciyi de atar mı ? Atarsa Aziz Yıldırım ne yapar ?

Etiketler: ,

3 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

aziz yildirimin dengesini kaybedecegini ve crespo gibi isimli balonlara yonelecegini tahmin ediyorum. buyuk gol olur. ama bu gelirse arda gitmistir, o acidan gslilar cok da sevinmesin.

6 Temmuz 2008 18:11  
Blogger İlker Yılmaz dedi ki...

zannetmiyorum galatasaray 15 milyon euro verebilsin.

6 Temmuz 2008 19:39  
Blogger muhder dedi ki...

baptistanın gelişi bence kesin anlamda ardanın gidişi anlamına gelebilir. ama bonservis sözkonusu ise roma öne geçebilir. futbol bu ama saha dışında da ne olacağı belli olmaz.

6 Temmuz 2008 22:12  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa