20 Ağustos 2008 Çarşamba

Büyüksün Jose Felix Diaz



Fenerbahçe ne kadar transferleri ilk resmi yayın organlarımız haber verir dese de, İspanyol rüzgarı başlayalı beri Fenerbahçeliler www.marca.com yapıp Jose Felix Diaz'dan alıyor haberleri. Aragones, Güiza derken şimdi de Senna. Türkiyedeki dedikodular demişler ama Jose yaş tahtaya basmaz, doğrulatmıştır illa ki haberini. Sabaha açıklanır sanırım bu transfer. 20 milyon € Villareal, 2,5 milyon € da senelik de Senna için ödenecekmiş. Parayı ağaçta yetiştiriyor sanırım Kanarya.

Etiketler: ,

6 Yorum:

Blogger pclion dedi ki...

Bu transfer ve rakamlar doğruysa şayet Fenerbahçe büyük bir yanlış yapmış, çok büyük hem de. Senna İspanya milli takımında şapka çıkarılacak bir performans gösterdi ancak Villareal performanı ve yaşı bırakın 20 milyon euro'yu 7-8 milyon bile zor edeceğini düşündürüyor bana. Daha iki sene önce dünyanın en iyi ön liberosu denilen Patrick Vieria'nın yaşı yüzünden kaç paraya gittiğini biliyoruz. Sonuçta ne olursa olsun 32 yaşında adama verilen bonservis ölü yatırımdır, bunu Appiah, Anelka, Güza transferleriyle karıştırmamak lazım.

Hakan Şükür'ü 7 milyon dolar'a kaptırıp 17 milyon dolara Jardel'i getirmeye benzettim biraz. Bakalım sonu benzeyecek mi?

20 Ağustos 2008 06:53  
Anonymous Adsız dedi ki...

iyi futbolcu, kötü transfer.

20 Ağustos 2008 11:59  
Anonymous Adsız dedi ki...

Çok iyi futbolcu. Ama avrupa şampiyonası öncesinde kimse ismini bile bilmiyordu böylesi daha da iyi aslında sadece futboluna odaklanır ben yıldızım ayaklarına yatmaz diye düşünüyorum ama yaşı nedeni ile transferinede hiç mi hiç sıcak bakmıyorum hemde o paralara imkansız gibi duruyor. Xabi Alonso ya 20 milyon euro ödeseler liverpool anında satar ama Xabi gelmek istermi bilmem. Biz Appiah'a bu kadar para ödememiştik. Değil 20 milyon euro 10 milyon bile olsa yine fazla bulurum. Daha genç oyunculara yönelmeliyiz

20 Ağustos 2008 15:24  
Blogger methaldar dedi ki...

20 milyon çok para cidden, hele bir defansif orta saha için, üstelik de 32 yaşında olan bir oyuncu için. İnşallah bonservis rakamı doğru değildir, o paraya geleceğe dönük, etkili hücumcu (kanat vs) oyuncular alınabilir.
Ayrıca 20 milyon verip oyuncunun ne yapmasını bekliyor ki Fener?

21 Ağustos 2008 11:10  
Blogger muhder dedi ki...

Dün tarihli pek çok gazetede yer alan bazı haberlerde başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda delegeler ile yaptığı sohbette, "Senna için kulübü 24 milyon Euro istiyor, bu yüzden alacağımız isim o değil" şeklinde konuştuğu iddia edilmektedir.

Bu haberler doğru değildir. Sayın Başkan'ımızın bu konu ile ilgili kesinlikle bu şekilde bir diyalogu olmamıştır.

Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

bu yalanlama yine transfer haberi gibi olmuş sanki.

21 Ağustos 2008 12:12  
Blogger mondo trasho dedi ki...

sabaha açıklanır diye bitirilmiş de, açıklanan josico oldu be yahu! peh!!!

28 Ağustos 2008 18:10  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa