22 Eylül 2008 Pazartesi

Juande Ramos'un Kader Haftası



Tercümanlıktan gelmese de, İspanya ona kendi yetiştirdiği Jose Mourinho gözüyle bakıyordu. Tıpkı Mourinho gibi Londra'nın yolunu tuttu Juande Ramos. Chelsea kadar olmasa da sağlam para harcayan ama beklediği karşılığı yıllardır alamayan Tottenham başına geçti. Berbatov'un boşluğunu Pavlychenko ile doldurdular, dahası Ramos'un hücum anlayışına uygun isimlerle sağlam da yatırım yaptılar kadroya. Hedef Şampiyonlar Ligi vizesiydi. Şu an elde olan ise 5 lig maçında 0 galibiyet ve 2 beraberlik. Bu geçen sene Martin Jol'un kalemini kıran tablodan da kötü, hatta son 34 yılın en kötüsü. Üstelik hücumuyla Ramos'un takımı atılan gol sayısında da sonuncu lig sıralamasında. Hafta arasında benzer durumda olan Newcastle ile Lig Kupası maçı oynayacaklar. Peşinden de yine yaptığı yatırımın karşılığını alamayan Portsmouth ile kapışacaklar ligde. Kader haftası Ramos'un. Olmak ya da olmamak...

Etiketler:

2 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

abi ben juande ramosun gonderilecegini dusunmuyorum bence kredisi fazla ve herkes te ona guveniyor.juande ramos newcastle a da yenilse sonra portsmoutha da yenlse ki tahminim aksi yonde bence ilk yarının sonunu bekliyecektir klup yoneticileri.

23 Eylül 2008 05:21  
Anonymous Adsız dedi ki...

ya bu ramosun niyeti ne arkadaş, dalga mı geçiyo bu adam bizimle, küme düşürcek bizi resmen.. ben böyle kepazelik görmedim... başlarım onun ramosuna !!!

29 Eylül 2008 10:46  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa