19 Eylül 2008 Cuma

Underdog Yükselişi



Kobenhavn, Urziceni, Kalmar, Brann, Vaslui UEFA Kupası'nda, Cluj, Anorthosis, Aalborg, Dinamo Kiev, Fiorentina, Villareal Şampiyonlar Ligi'nde favori olmadıkları maçları ya kazandılar ya da yenilmediler. Kaybeden ya da yenemeyenler ise Dinamo Moskova, Hamburg, Deportivo, Slavia Prag, Roma, Werder Bremen, Celtic, Arsenal, Lyon ve Manchester United. Galatasaray'ın dünkü Bellinzola maçı misali çok zorlananları filan da saymıyoruz. Gerçekten başlıktaki gibi Underdog olan takımlar yükselip yukarıdakilere mi yaklaşıyor yoksa diğerlerinde mi düşüş var? Hıncal Uluç'un cevabını biliyoruz. Sizinkiler daha mühim...

Etiketler:

4 Yorum:

Blogger pclion dedi ki...

Alper abi, Şampiyonlar Ligi'ni baz alırsak sana katılırım ama UEFA Kupasında bu sene normale göre daha az sürpriz var. Ben daha fazla bekliyordum açıkçası...

19 Eylül 2008 15:14  
Anonymous Adsız dedi ki...

yukardakiler düşüyor.fazla abartılan oyunculara milyon dolarları döktükten sonra aynı işi ucuza yapabilenleri görünce allahları şaşıyor.

çok uç bir örnek olacak ama bana biri hargreaves ya da carrick'in mehmet topal'dan ya da ayhan'dan daha fazla ne yaptığını açıklayamaz.ama ikisinin toplam ederi 60 milyona yakın.

olay bundan ibaret,düzgün yönetilen sistemli ve hazır her takım her maçta kafa kafaya oynar.ileriki turlarda ise tecrübeden kaybeder.

19 Eylül 2008 15:21  
Blogger aşkın dedi ki...

İtiraf etmeliyim ki Hıncal Uluç'a katılıyorum.Kazmalar takılır.
Bak Chelsea'ye halbuki, iyi takım nasıl fark atıyor.Carrickmiş Hargıreyvzmiş kazmalara prim vermiyorlar.

19 Eylül 2008 21:19  
Blogger mondo trasho dedi ki...

mart ayına dek sürer bu geçici fırtına.
mart kapıdan baktırır, "kazma" kürek yaktırır zira. o kadar irrasyonel bi durum yani...

21 Eylül 2008 07:19  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa