20 Eylül 2008 Cumartesi

Patrick Helmes



Almanlar Klinsmann'dan bu yana forvet çıkaramıyorlar. Bierhoff ve Jancker kazmalarını bile değerlendirmişlerdi uzun süre. O maden de tükenince bir süre Bobic, Kirsten gibi eski kurtlarla idare etmiş ardından devşirmelere dönmüşlerdi. Kuranyi, Klose, Podolski gibi. Ardından şampiyon Stuttgart'ın gol kralı ismi Mario Gomez'e bel bağladılar. Euro 2008'de döküldü. O kadrodan Oliver Neuville için çıkarılan Patrick Helmes is geçen sene Bundesliga II'de bıraktığı yerden devam ediyor. 5 maçta 6 gol attı Bayer Leverkusen için.
3'ünü eski dost Enke'ye iteledi dün akşam.

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger Borges dedi ki...

Bu adam iyi golcü o kesin ama mesele helmes degil leverkusen.. hala inanilmaz top oynuyorlar.. Skibbeden beri. Su alemde su an icin bir rusya maclarini kacirmam -misal rusya-galler maci enfesti- bri de leverkusen maclarini.. deli top oynuyorlar, azicik golcü olan helmes gibi olur.. seyret derim herhangib ir macini..

20 Eylül 2008 22:18  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

Leverkusen'in maclarini eger Kanal 24 vermiyorsa ozellikle internetten satin aliğ izliyorum Devrim. Leverkusen'in keyifli oyunu bir yana ozel Renato Augusto merakimin da etkisi var bunda.

Keske imkan olsa da 5-6 Bundesliga maci izleyebilsem haftada.

Zira ben sene basinda Bundesliga'nin bu seneki en guzel lig olacagini yazmistim. Tahmin ettigimden de iyi su ana kadar. Thiago Neves'in de gelisi,Hamburg'un geri donusleri de cabasi.

Senden okuyabilsek keske.

Ama yorumlarda da olsa gormek guzel seni :)

Isleri yoluna koyar koymaz bekliyoruz.

20 Eylül 2008 23:01  
Blogger rıza yaşar dedi ki...

bundesliga'nın yayın haklarının bu sene Kanal 24 tarafından satın alınması bizler için iyi oldu (ben de yıllardan beri severek takip ederim bundesligayı.) Maalesef NTV Spor üvey evlat muamelesi yapıyordu Bundesliga'ya. Cuma akşamı maçlarının yarıya yakınını yayınlamıyordu. cumartesi 16:30 maçlarında %90 oranında Bayern'in maçlarını izlemek zorunda kalıyorduk. Bayern maçları da izlemeye değer oluyor ama her hafta aynı takımın maçlarını yayınlamak yayın politikası açısından son derece yanlış bir tutum kanımca. Sözgelimi Bayern-Cottbus maçını izlemektense Stuttgart-Leverkusen maçını izlemeyi yeğlerim her zaman. NTV ve NTV Spor bunları gözetmedi. Pazar 18:00 maçlarını ise neredeyse hiç yayınlamıyorlardı. (Söz konusu saatte la liga maçlarının yayını tercih ediyorlardı genellikle.) Bu sene dikkat ediyorum Kanal 24 yayınlarında mümkün olduğunca farklı takımların maçlarını koymaya özen gösteriyor. Ve en önemlisi her hafta hem cuma akşamı hem cumartesi günü hem de pazar günü programlarındaki maçları canlı veriyor. ayrıca cumartesi ve pazar günü oynanan diğer bir maçı da canlı maçı takiben banttan yayınlıyor. Bu açıdan Kanal 24'e teşekkür etmek lazım. Ayrıca tok sesli spikerinin maç anlatımını da beğeniyorum. sizi maç içinde tutan bir anlatı tarzı var. Helmes'e gelecek olursak. Cuma akşamı Leverkusen maçını izledim, daha önce Helmes'i izleme şansım olmamıştı ama genel olarak internetten maç bilgilerini takip ederim liglerin ve Helmes'i geçen seneden beri istatistik bazında takip ediyordum, canlı izleyince ben de sizin gibi düşündüm. Çok uygun bir fiziği var ve bitirici vuruşları muazzam.

23 Eylül 2008 09:43  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa