5 Ekim 2008 Pazar

Centilmen



Bir tarafı uçurana kadar övmek diğer tarafı yerin dibine sokmak dışında 6-1 biten bir maç hakkında ne konuşulur bilemiyorum. Hele maçın ilk 30 dakikasında 6, son 60 dakikasında sadece 1 gol olmuşsa o maçın. Benim aklıma Barcelona'nın ve Messi'nin centilmenliğinden başka birşey gelmiyor. Bunda Antonio Lopez'in attığı tekmenin de etkisi vardır şüphesiz. Bu maçın esas konuşulacak yanı neler getireceği. Esasoğlan Atletico Madrid. Lakin böyle ağır yenilgilerin ardından birilerinin hesap vermesi istenir. Barca sabaha kadar eğlenmiştir zaten. Rakibi Barcelona olmasaydı Real Madridliler de eğlenirlerdi. Ama şimdi hakeme saydırıyorlar.





Atletico Madrid'e geri dönelim. Aguirre mağlubiyetin tek sorumlusunun kendisinin olduğunu söylemiş. Velhasıl Marca okurları ve Antonio Lopez ise öyle olmadığını söylüyorlar. Bunlar basının sayfalarını doldurmasından başka br işe yaramıyor tabi. Rahmetli Jesus Gil olsaydı Aguirre Barcelona'dan dönemezdi. Posterdeki tipini beğenmediği, yatlar hakkındaki vaazına kulak vermeyip vaktini antrenman sahasında geçirdiği, takımı 15. sırada alıp 4. yaptığı için teknik adam kovan birinden bu beklenirdi. Cerezo böyle değil. Aguirre şanslı. Hem Başkanı Cerezo olduğu hem de milli maç arasından sonra Vicente Calderon'da Real Madrid'i yenerek bunu unutturma şansı olduğu için.


Unutturamazlarsa ne mi olur ? Frente Atletico 2005 yılını hatırlar, hatırlatır bu kez.

Etiketler:

3 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

maç içinde aguirre ile messi baya muhabbet ediyordu.illa ki aralarında yeter artık atmayın muhabbeti geçmiştir.tekmeyi de görünce frene asılmak zorunda kaldılar bilerek ve ya bilmeyerek.

açıkcası ben 3-0 ken atleticonun geri döneceğini düşünüyordum.ki gol de attılar.ama perea heitinga ujfalusi lopez 4lüsünün 4ü de psikopata bağladı.sonuç kaçınılmaz oldu haliyle.

penaltı ne kadar etki etmişse maça hakemin etkisi de o kadardı kanımca.

5 Ekim 2008 20:25  
Anonymous Adsız dedi ki...

6-1 yenilip de hakeme saydırmak tamamiyle teselli aramaktır.atl madrid cok kotu gunundeydi barça da acayip iyi gunundeydi.atl madrid yıllar sonra guzel birseyler yapıyor, bu yenilgi bence cok abartılıp normalde iyi olan takımı bozdurmasa bari.

bu arada valencia nın inanılmaz yukselisi var gecen seneye gore bunu kimse konusmuyor.la liga son birkac senenin en cekismeli sezonuna dogru gidiyor guzel de oluyor.

6 Ekim 2008 03:55  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

@andres

Valencia'nın kötü günlerine dair bu bloga düşülmüş epey not var. Bu yükselişine dair de olacak. Fenerbahçe ile birlikte anacağız üstelik.

6 Ekim 2008 08:44  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa