20 Kasım 2008 Perşembe

Tokat



İyi ve ciddi hazırlandığını yazmıştık Brezilya'nın. Dunga kefaletini 6 golle aldı sabaha karşı. Brezilya'nın son resmi iç saha golünü atan Luis Fabiano hat-trick yaptı. Portekiz'in 2 golünün hiçbirinde ise Dünya'nın en iyi futbolcusunun (!) imzası yoktu. Olmayınca başka şekilde imza atmaya çalıştı. Belkıran Cristiano Ronaldo, Kemikkıran rolüne büründü. Önce Marcelo'nun gırtlağına sarıldı, sonra Milan'a gideceği yazılıp çizilen Fluminense'nin savunma oyuncusu Thiago Silva'ya çift daldı. Tokadı gerçekten yese yakışırdı ama bu da yeterli. Carlos Queiroz'un da iyi ki Alex Ferguson'u var...


Brazil 6- Julio Cesar, Maicon (Daniel Alves 79'), Luisao, Thiago Silva, Kleber (Marcelo 81'), Gilberto Silva, Elano (Mancini 75'), Anderson(Josue 79'), Kaka, Robinho (Alex 81') and Luis Fabiano (Adriano 63'). Coach- Carlos Dunga.

Portugal 2- Quim, Bosingwa, Bruno Alves, Pepe, Paulo Ferreira, Maniche (Cesar Peixoto 82'), Tiago (Raul Meireles 45'), Deco (Joao Moutinho 63'), Danny (Nani 45'), Cristiano Ronaldo and Simao. Coach- Carlos Queiroz.

Brazil- Luis Fabiano (8', 24', 57'), Maicon (55'), Elano (63'), Adriano(90')

Portugal- Danny (4') , Simao (61')

Etiketler: ,

3 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Manchester United'ın kendini beğenmiş ve İngiltere'nin hakimi olmaya adanmış futbol kültürünün başarısız antrenör yansıması Queiroz'un çapsız bir hoca olduğu ve torpillerle, itelemelerle önemli takımlarda direnebildiğini gösteren sonuçlar..

Ronaldo mu.. Biraz Zlatan izlesin.. Başka da bir şey yapmasın

21 Kasım 2008 00:13  
Anonymous Adsız dedi ki...

ronaldo için artık klişeleşmiş bütün yorumlar istisnasız devam ediyor ve ronaldo bu insanları haklı çıkartıyor.

21 Kasım 2008 02:56  
Blogger Alfredo dedi ki...

büyük maçlarda birden ortadan kayboluveriyor...Acaba kimden bahsediyoruz? Çok zor bir soru oldu herhalde...

21 Kasım 2008 20:46  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa