28 Kasım 2008 Cuma

Yolculuk Nereye?



Aylardır gündemi meşgul eden bu Andrey Arshavin’in transferi yılan hikayesine döndü.O muhteşem Euro 2008 performasından sonra, adı önce Barcelona ve Totenham Hotspur ile birlikte anıldı. Ancak iki kulüp de Zenith’in istediği 28 milyon euro’yu ödemeye yanaşmadı. Sonrasında kazanılan Süper Kupa’ya rağmen ligde Şampiyonlar Ligi için gereken sıralamaya bile giremeyen Zenith’te artık Arshavin’in ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. St.Petersburg kulübü, “Eğer Zenith beni satmazsa, sadece kağıt üzerinde onların futbolcusu olurum.” açıklamasıyla tepkileri toplayan Rus futbolcu için henüz herhangi bir teklif gelmediğini açıkladı. Arshavin ise geçtiğimiz günlerde verdiği bir ropörtajda Bayern Münih için oynamanın her oyuncunun rüyası olduğunu dile getirerek ayrılık sinyalleri verdi. Bakalım Rusların asi yıldızını, önümüzdeki sezon hangi formayla izleyeceğiz?

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger Her Yol Roma dedi ki...

bana sanki bu arshavin biraz fazla abartıldı gibi geliyor, 81 doğumlu bir adam, ocakta 28 yaşında olacak ve ilk kez ülkesi dışına çıkacak. çok büyük bir vasfı olsa şimdiye kadar çıkardı çoktan. tamam zenit çok zengin falan filan ama bu son 2-3 senenin olayı, yani rus liginin bu kadar göz önünde olması. sizler ne dersiniz?

28 Kasım 2008 11:56  
Blogger Firat YALGIN dedi ki...

şu anda arshavin'in gitmek istemesi tamamen rus ligi'nden sıkılması ile alakalı bence.

çünkü gideceği kulüpte de, zenith'te yakaladığı başarının üstüne çıkması çok düşük bir ihtimal, tamamen bir kişisel tatmin olayı.

28 Kasım 2008 15:19  
Blogger Ortega dedi ki...

Tamamen sallıyorum, Real'e gidecek bu kardeşimiz :D

28 Kasım 2008 19:29  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa