18 Aralık 2008 Perşembe

Alex'i Kim İstemez ?



Ünlü Hollandalı yetenek avcısı Piet De Visser'in keşiflerinden biridir. Genç yaşta Chelsea'ya kazandırılıp pişmesi için PSV'ye gönderilmişti. UCL'de yarı final gören PSV'nin kadrosundaki en değerli adam olmuştu Alex ve Avrupa'nın da sayılı stoperleri arasına girmişti. Chelsea'nin Ben Haim'e kalmasından sonra Mourinho döneminde apar topar PSV'den geri çağırıldı Alex. Mourinho'nun erken vedasının ardından Grant ile çalıştı ve hiç de azımsanmayacak sayıda maç oynadı, ama sağlıklı oldukların teknik direktörlerin ilk tercihleri Carvalho ile Terry oluyordu. Sezon başında epey de spekülasyon çıkmıştı ayrılacağına dair, fakat vatandaşı Scolari bırakmadı. Noel geldi hala değişiklik yok durumunda Alex'in. Chelsea sezon başında aldıkları Ivanovic'in verdiği rahatlıkla bu kez bırakacağa benziyor Alex'i. Aklıma Arsenal ve Milan başta stoper sıkıntısı çeken birçok dev kulüp geliyor ve içimden soruyorum kim istemez Alex'i diye. Devrenin arasının en flaş adamıdır bana göre. Yanılmıyorsam Avrupa Birliği pasaportu da var. Oynasın da kafa gollerine ve savunmadaki cesaretine yeniden hayran hayran bakalım.

Etiketler: ,

4 Yorum:

Blogger Her Yol Roma dedi ki...

fb luciano'yu almadan önce alex'le çok ilgilenmişti. hiçbirini alamadı, alamazdı da zaten o ayrı konu ama, o dönem santos'tan 3 futbolcu basında sıkça çıkardı: alex, diego ribas ve robinho. alsaydı ne olurdu bu 3ünü acep?

18 Aralık 2008 13:14  
Blogger alessandro del piero dedi ki...

overrated derim susarım

18 Aralık 2008 20:26  
Blogger YK dedi ki...

begenirim ama ayılık var biraz...her an penaltı yaptırma potansiyeli var..

19 Aralık 2008 11:59  
Blogger Juan y Fer dedi ki...

Hello,
he can arrive to Sevilla during this market, although after the Sevilla´s disaster in the Uefa Cup, I do not think that we can see it.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

19 Aralık 2008 16:10  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa