27 Ocak 2009 Salı

Çıkışta Görüşelim



Lazio sezona öyle iyi başladı ki, şampiyonluktan dahi bahsediyorlardı bir ara. Zarate Dünya'nın en gözde oyuncularından biriydi. Ama balayı bitti, şimdiki klasmanları Avrupa Kupalarına dahi taşıyamıyor Lazio'yu. Son olarak Cagliari'ye içerde 4-1 yenildiler ve olan oldu. Bizdeki spor programı klişesiyle kendini bilmez 3-5 kişi bugünkü Lazio idmanını bastı. Oyuncuları karı gibi oynamakla ve para dışında hiçbirşeyi düşünmemekle suçladılar. Bir de bizim ruhsuz ibneler/oynayın lan benzeri tezahüratlar. En çok nasiplenenler de Ledesma ve Zarate. Haksız sayılmazlar. Zarate eski Zarate değil, Ledesma'yı hiçbir zaman tutmadım. Üstelik takım olarak da ligin en çok faule maruz kalıp da ( 394 - Milan'dan 100 fazla ), en az faul yapan ( 326 ) ekibi durumundalar. Bu pek de agresif olmadıklarını ve karakter olarak sahada pasif kaldıklarına dair bir işaret.



Bir de dayanamayıp Kolarov'u antrenman çıkışında bekleyeceğini söyleyen var. Kolarov cevap vermiş gerçi ezilmemek için ama Rossi araya girmiş hemen. Lakin korkusu yüzüne yansımış Kolarov'un, kireç kesilmiş. Bu adamlar bizdekiler gibi "are you big player" demeyeceklerinden ne kadar tırssa yeridir. Sampdoria maçına operasyon var bu arada. Neredeyse bütün savunma hattını değiştirecek teknik direktör Delio Rossi.

Etiketler:

2 Yorum:

Blogger GK dedi ki...

Tüm bunların sorumlusu Rossi zaten,elinde 1.sınıf 3 tane hücumcu var ama önemli maçlarda hala kontralarla pozisyon bulma peşinde.Juventus maçında öne geçtikten sonra nasıl tırsak bir futbol oynattığını gördük.Savunmayı da yap-boza döndürdü,geçen sezon sağ bek olarak gördüğüm Radu'yu bu sezon sol bek olarak gördüm,afalladım.

Taraftara gelirsek,Lazio bu sezona bi gazla herkezi yenerek başlayınca 2000 ruhu geri döndü (2000 ruhunu bi yerden hatırlıyorum lan ben) zanneden taraftar milano takımlarına kaybedilen puanlardan Juventus maçındaki korkak oyundan ve en son Cagliari maçındaki mağlubiyetle patlama noktasına gelmiş.Benzer bi tepkiyi 2-3 hafta önce Espanyol taraftarı kaleci Kameni'ye vermişti ama Kameni geri vites yapmayıp karşılık vermişti.Laziolu topçular buna cesaret edememiş belli ki.

27 Ocak 2009 16:11  
Blogger biggins dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum. İtalyan taraftar gruplarının bizden bariz üstün olduğu noktalar, takım üzerlerindeki etkileri. Adamlar birşey yapmaya niyetlendilerse yaparlar..

27 Ocak 2009 23:58  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa