13 Ocak 2009 Salı

Milanello'da Bir Oda



Ben Yoann Gourcuff'un yerinde olsam şu 1. sayfayı alır çerçeveletir, evimin en nadide yerine asarım. 22 yaşında bir Fransız futbolcu için bundan büyük bir övgü olacağını sanmıyorum. Evet belki "yeni X" yakıştırmalarının suyu çıktı günümüzde ama L'equipe başka. Futbol da babasından mirastır Yoann Gourcuff'a. Birgün bu noktaya geleceğini hayal etmiş midir bilemiyorum ama önümüzdeki senenin onlar için çok farklı olacağı açık. Milan'ın gençleştirme hamlelerinden biriydi aslında Yoann Gourcuff. Arsene Wenger'e rağmen almışlardı Rennes'den. Velakin şanssızlığı şu sıralar pek de formda olmayan ve artık son kullanma tarihi de yaklaşan Gattuso-Pirlo-Ambrossini-Seedorf-Kaka ortasahasının onun geldiği 2006 - 2007 sezonunda Şampiyonlar Ligi kazandıracak formu yakalamış oluşuydu. Ondan da Kaka'nın gelir gelmez sergilediği performansın benzerini bekliyorlardı ama pek de düzenli şans vermediler. Bu sezon oynaması için Bordeaux'ya kiralandı ve o beklentiyi Fransa'da ziyadesiyle sergiliyor. Milano da hareketlenmiş elbet. Sezon başında ayrıldığı Milanello'da Gourcuff için her zaman için bir odanın var olacağını söylemiş Galiani. Nasıl söylemesin ? Bordeaux'ya kiralarken bir de opsiyon koymuşlardı. Eğer Blanc Başkanı'nı 15 milyon € için razı ederse Milano'nun o enfes sokakları yerine Bordeaux'un üzüm bağlarında takılacak Gourcuff.

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger Şen Şef dedi ki...

Lütfen biri bastırsın parayı alsın şu herifi. City Kaka'yı bitiremesin mesela çok daha makul bir fiyata Yohann'ı alsın. Of yahu, bela gibi vallahi. PSG'ye attığı golü görmeyen var mı hala?

14 Ocak 2009 02:28  
Anonymous Adsız dedi ki...

Bence kulübü 15 milyon € yu basıp opsiyonlarını kullanmalı. Gourcuff burada iyi şans buldu ve bunuda çok iyi değerlendirdi. Yoksa Galliani bu açıklamaları yapmazdı. Nasri yada ben arfa gibi adamlar bu paraları yapıyor fransa liginde gourcuff ta eder heralde yarın öbürgün bi premier lig takımına okuturlar sanıyorum

15 Ocak 2009 17:38  
Blogger Juan y Fer dedi ki...

Hello,
he is a good player but he must improve in many aspects to arrive to Zidane´s level
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

17 Ocak 2009 14:39  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa