8 Şubat 2009 Pazar

Maradona'ya Sevgilerimle


Real Madrid'de takımın emektarları Raul ve Casillas dışında saygı duyulacak bir oyuncu varsa sahada o da Gonzalo Higuain'dir. Eğer Madrid'de yaşasam ve Real Madrid'i tutsam bu sene Santiago Bernabeu'ya gitme sebebim olurdu Gonzalo Higuain. Kayıp bir sezonun bonusu sanki. Daha 2-3 hafta önce ne kadar formda olduğunu ve Arjantin Milli Takımı'nı hakettiğini yazmıştım Gonzalo Higuain'in. Maradona onu Fransa ile oynanacak hazırlık maçına da çağırmadı ama Higuain atmaya devam ediyor. Real Madrid de kazanmaya. 1-0 biten maçta Raul'un kafa pasına hareketlenmesi, topu çekip rakip savunmacıyı çarşı-pazar yapması ve son vuruşu görülmeye değerdi. Bir de aşağıdaki pankart elbette. O da Florentino Perez'e göndermiş mesajı. Messi ve Silva'yı istiyor. Henüz adaylığını açıklamadı Perez, bu ikisine de gücü yeter mi bilmiyorum ama taraftarın teşhisi doğru. Real Madrid'e iki iyi açık gerektiği gün gibi ortada...

Etiketler:

4 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

fransa yı tercih etmediğine pişman mıdır acaba?

8 Şubat 2009 18:23  
Blogger lionel dedi ki...

higuain in milli takımda oynamayı hakettiği bir gerçek ama messi aguero diego milito tevez lavezzi ve niceleri varken kadroya girmek kolay olmuyor.Maradona yı eleştirmek yanlış olur bu yüzden.Biraz daha geliştirmesi lazım kendini.

8 Şubat 2009 23:50  
Blogger Turiaf dedi ki...

tevez ve lavezzi'den daha iyi bir sezon geçirdiği için bence kadroya girmesi gerekiyor. Tek başına real'i sürüklüyor adam daha ne yapsın?

9 Şubat 2009 06:19  
Blogger alperensaylar dedi ki...

yapmayın beyler
messi'den bahsetmek bile ayıp olur da
şu sıralar onun mevkisinde ne tevez formda ne de agüero. ee lavezziden de 10 kat daha yetenekli bir adam higuain.

10 Şubat 2009 01:06  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa