26 Mart 2009 Perşembe

Tayfun Korkut



Fenerbahçe'nin bir dönemler en sevdiğim yerli oyuncusuydu Tayfun Korkut. Sonra Tuncay Şanlı çıkageldi. İş ahlakı, hırs, çalışkanlık gibi nitelikleriyle şimdinin Fenerbahçe'si için idol olabilecek bir adamdı. Beşiktaş imzasını anlamasam da yurtdışı macerası da gayet başarılıydı. En son Real Sociedad'ın altyapısında çalışıyordu bildiğim kadarıyla. Hala görevinin başında mı bilmiyorum, hiç de sesi çıkmıyor. Hergün vırvır konuşanlardan değil. Yarın saat 11:00'da Marca gazetesi okurlarıyla chat yapacakmış. Bizim medyamız uyuyadursun İspanyollar sayesinde öğreneceğiz neler yaptığını. Her ne kadar İspanya - Türkiye maçı ağırlıklı konu olsa da birkaç cümle ayıracağını düşünüyorum kendi kariyerine bu sohbette.

Etiketler: ,

7 Yorum:

Blogger murarty dedi ki...

Geçen gün biryerlerde okumuştum.Bulamadım.
R.Sociedad'taki görevinden kendi isteğiyle ayrılmış.Kendini geliştirmek için çeşitli Avrupa kulüplerini ziyaret edip,çalışma teknikleri hakkında araştırmalar yapıyormuş.
a
Ayrıca Del Bosque kendisine çok yardımcı oluyormuş.

26 Mart 2009 12:07  
Blogger cortez85 dedi ki...

Sé que este futbolista. que desempeñó en España.

España - Turquía 5-2

26 Mart 2009 12:09  
Blogger varol döken dedi ki...

abi bu cahil cahil yorum yapan ispanyolların oluşturduğu bir mafya mı var, türk bloglarını tehdit mi ediyorlar, yoksa en iyi yazarlarımız ellerinde mi? lan ramon bülent'i esir mi aldın yoksa? alper anlaşılmasın diye türkçe yazıyorum, çikibok diyin ben anlarım, tayfayı toplayıp sizi kurtarmaya hazırım!

:)

26 Mart 2009 16:09  
Blogger Alper Öcal dedi ki...

Ahahahaha :)

Varol efsanesin hakkaten :)

26 Mart 2009 16:18  
Blogger varol döken dedi ki...

dur gideyim aynısını aceto ya da yazayım, dayanın aslanlarım kurtaracam hepinizi:) bu arada hollandalı'ya yazdığım zico yazısı canarino'nun can bartu su üstüne...

zico olabilirdi o, didi den büyük olabilirdi fenerbahçe tarihinde... herkesi kucaklayabilir, aziz yıldırım düşmanlığı ile yetişen yeni nesle zico duruşu ve sevgisini verebilirdi... bu takıma sahip çıkacak, ruhunu koyacak futbolcular yetiştirebilirdi... antrenörlüğü büyüdükçe fenerbahçe'yi, fenerbahçe büyüdükçe efsanesini büyütebilirdi... bütün her şeyini, olağanüstü futbol bilgisini fenerbahçe'ye verebilirdi... verdirtmediler!



hiçbir şeyden değil en çok da bu yüzden gitti... çok sevildiğinin ve sevileceğinin bilinmesin yüzünden!

26 Mart 2009 16:31  
Blogger alperensaylar dedi ki...

hakikaten aziz yıldırım'ın ciddi anlamda 1 numara olma problemi var. klüpte kendisinin önüne geçen her adamı bir bahaneyle gönderiyor. pvh, aydın örs(ciddiyim kendisi harika basketbol oynatıyordu takıma kanımca), zico, aurelio, tuncay, ümit özat hatta daum diyeceğim ama yok daum değil sanırım. 10 yılda aziz yıldırım asıl büyük olanın fenerbahçe olduğunu, kendisinin olmadığını farkedemedi sanırım:)

26 Mart 2009 18:57  
Blogger memduh95 dedi ki...

Altyapıya gs kurmaylarını transfer etmeye çalıştığımız falan dillendirildi ya geçenlerde Burak Dilmence. Hakikaten pes. Bu kadar mı kurmay yaratamıyoruz bir dönemki emektarlarımızdan. Var olanlara karşı da bu kadar orantısız kredi kullanan bir yönetim şaşılası. Transfer hataları kadar vahim bir konu bu da.

26 Mart 2009 23:31  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa