4 Mayıs 2009 Pazartesi

Galacticos II - Coming Soon



14 Mayıs'ta yapılacak Real Madrid Başkanlık seçimleri için Florentino Perez resmen aday oldu. Vaad ettiği isimleri nasıl alacak bilmiyorum ama Marca seçimin tarihini de atıfta bulunarak M-14 tüfeği benzetmesi yapmış. Listeye geri dönelim. Has adamı Jorge Valdano Predrag Mijatoviç'in koltuğuna oturacak. En garanti vaadi bu. Juande Ramos rekor olarak literatüre giren 6-2'lik Clasico'dan sonra koltuğunu kesin olarak kaybetti. Perez'in o koltuk için ilk adayı Arsene Wenger, yedeği Carlo Ancelotti. Vaad ettiği oyuncular ise Kaka, Cristiano Ronaldo, Cesc, Xabi Alonso, Negredo ve bu sene Getafe'de çok iyi oynayan ve Real Madrid altyapısından yetişme Esteban Granero. Belki bu isimler, belki başkaları gelecek ama yazın gösterimde olacak filmde başrol ne Araplar'ın ne de Abramovich'in, Perez'in. Galacticos II, coming soon...

Etiketler:

6 Yorum:

Blogger papaz dedi ki...

yine stoper almayı unutmuş :)

Makalele'si varken işliyordu Galacticos da sonra arkadan delinmişti, bu liste ile yine Aziz Casillas'a baya pratik yaptırırlar.

4 Mayıs 2009 19:36  
Blogger Griffith dedi ki...

Negredo kim?...kesin stoperdir.stoper ismine benziyor.

4 Mayıs 2009 21:10  
Blogger Ali Ece dedi ki...

Cruyff şöyle demiş tüm bunlara: "Ben inşaattan anlamam o yüden inşaat işlerine girmiyorum, o da futboldan anlamıyor, bunu fark etsin ve daha fazla futbola bulaşmasın"
Benc bulaşsın, bir 6-2 daha yaşansın!

4 Mayıs 2009 22:36  
Blogger Telif Hakkı dedi ki...

Negredo,Almeria'nın forveti. 23 yaşında.2 sezondur oldukça başarılı bir performans sergiliyor Almeria formasıyla.Bu sene 19 gol attı.

Defansa takviye yapılmadığı sürece işler çok zor.Garay gelecek ama tek başına yetmeyecektir.Stopere ve özellilke sol beke takviye(ler)yapılması şart seneye.

c23

4 Mayıs 2009 22:53  
Blogger varol döken dedi ki...

bütün yıldızları bir takımda izlemenin ne zevki var ki? galacticos-1'i de sevmemiştim zaten, bu filme hiç gitmem...

asıl azizsilin geliyor gelecek sana, kaba kaba etlerimize ben onu bekliyorum:)

5 Mayıs 2009 14:28  
Blogger Alfredo dedi ki...

Perez gelirse takım daha da bozulur!Yapıcağı transferler bi boka yaramaz!

5 Mayıs 2009 16:23  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa